CompressJPEG.Online_1_200kb_5521.jpg

Pravila programa vjernosti

1.Uvodne odredbe

Organizator Programa vjernosti (dalje u tekstu: „Program“) je društvo Dispomed promet d.o.o., Podolje 9, 10000 Zagreb, OIB: 53924099291 (dalje u tekstu: „Organizator)“. Ova Pravila uređuju odnos između članova Programa (dalje: Članovi) i Organizatora

 1. Učlanjenje

Članom Programa vjernosti postaje se:

 • kupnjom nekih od proizvoda u web-shopu Organizatora. Kupnja u web-shopu podrazumijeva prihvaćanje Općih uvjeta korištenja web-shopa, uključivo i ovih Pravila koja su sastavni dio Općih uvjeta. Opće uvjete korištenja web-shopa možete pronaći ovdje https://www.dermacare.hr/opci-uvjeti/.
 • popunjavanjem i predajom ispisane pristupnice na nekom od prodajnih mjesta lanca Organizatora. Sadržaj pristupnice, odnosno prijavnice određuje Organizator, u skladu sa zakonom i potrebama Programa vjernosti. Pristupnica, odnosno prijavnica za učlanjenje u Program vjernosti obavezno sadrži potvrdu člana o prihvatu ovih Pravila, u njihovoj svakodobno važećoj verziji. Svaki član Programa vjernosti svojim pristupom Programu izjavljuje da je pročitao i da razumije odredbe ovih Pravila te da ih prihvaća u potpunosti.

U Programu mogu sudjelovati osobe minimalne starosti 16 godina koje ispune sve uvjete sukladno ovim Pravilima, daju sve potrebne pristanke, kao i tražene osobne podatke. U slučaju promjene osobnih podataka, ili opoziva potrebnih pristanaka, članovi Programa su obvezni obavijestiti Organizatora na primjeren način i/ili na adresu e-pošte info@dermacare.hr

 1. O programu

Cilj Programa je:

 • omogućiti Članovima Programa da kupnjom ili korištenjem proizvoda i usluga u poslovnicama, ili na web shopu Organizatora ostvare različite pogodnosti
 • obavještavati Članove Programa o proizvodima i uslugama te ih obavještavati o personaliziranim ponudama i pogodnostima.

Pogodnosti i Pravila biti će u svakom trenutku javno dostupni putem web stranice https://www.dermacare.hr/program-vjernosti/ te će uređivati pravila nagrađivanja i načine skupljanja i obračuna nagradnih bodova, kao i druge informacije vezane uz nagrađivanje i pogodnosti Programa. Pravila nagrađivanja mogu se u svakom trenutku promijeniti te njihova izmjena ne predstavlja promjenu ovih Pravila.

 1. Bodovi

Članovi ostvaruju pogodnosti sakupljanjem bodova. Bodovi se skupljaju kupnjom proizvoda od Organizatora programa i to:

- osobno u prodajnim centrima Organizatora programa (DermaCare centri) uz prethodnu registraciju kod djelatnika centra,

- kupnjom u web shopu Organizatora programa (DermaCare web shop) uz uvjet prijave u korisnički račun prije svake kupnje.

Nakon kupnje u DermaCare centru ili u DermaCare web-shopu, za svaku potrošenu kunu Član dobije 1 bod.

Nakon što Član prikupi najmanje 1000 bodova, ostvaruje popust u iznosu od 100,00 kn pri sljedećoj kupnji u DermaCare centrima ili u DermaCare web-shopu uz uvjet je da je iznos kupnje u kojoj se koristi popust najmanje 200,00 kn. Iskorišteni bodovi vjernosti ne pribrajaju se novom zbroju bodova.

Ako je Član sakupio više bodova od minimalno potrebnog broja bodova (npr. 2000 ili 3000), može ih iskoristiti jednom kupnjom uz uvjet da je kupnja dvostruko veća od vrijednosti bodova.

Promjene uvođenjem eura

Nakon kupnje u DermaCare centru ili u DermaCare web-shopu, za svaki potrošen euro Član dobije 1 bod.

Nakon što Član prikupi najmanje 150 bodova, ostvaruje popust u iznosu od 15,00 eura pri sljedećoj kupnji u DermaCare centrima ili u DermaCare web-shopu uz uvjet je da je iznos kupnje u kojoj se koristi popust najmanje 30,00 eura.

Ako je Član sakupio više bodova od minimalno potrebnog broja bodova (npr. 300 ili 450), može ih iskoristiti jednom kupnjom uz uvjet da je kupnja dvostruko veća od vrijednosti bodova.

Bodovi vrijede za svo vrijeme dok je osoba Član Programa.

 1. Osobni podaci i privatnost

Organizator obrađuje osobne podatke Članova Programa i to isključivo za potrebe Programa i u svrhu vođenja Programa. Organizator obrađuje one osobne podatke koje je prikupio od Članova Programa prilikom učlanjenja (u pristupnici ili web putem shopa) te one podatke koje je prikupio o članovima tijekom njihova korištenja Programa kao voditelj Programa. Više o obradi i korištenju osobnih podataka na web shopu Organizatora pogledajte na https://www.dermacare.hr/politika-privatnosti/.

 1. Prestanak članstva

Članstvo u Programu prestaje:

 • istupanjem Člana iz Programa;
 • isključenjem Člana iz Programa;
 • ukidanjem Programa.

Član ima pravo u svakom trenutku istupiti iz Programa na način da pošalje zahtjev za istupanje iz Programa na adresu e-pošte info@dermacare.hr. Istupanje iz Programa će nastupiti u roku od 30 dana nakon primitka navedenog zahtjeva od strane Organizatora.

Organizator može bez posebnog ili prethodnog upozorenja isključiti Člana iz Programa u slučaju kršenja Pravila, odnosno ako je to potrebno kako bi Organizator udovoljio ugovornoj ili zakonskoj obvezi.

S danom ukidanja Programa, danom istupanja ili danom isključenja, Član trajno gubi sva svoja članska prava, uključujući i pravo na sve dotad stečene bodove ili pogodnosti.

 1. Izmjene ili ukidanje Programa

Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku ukinuti elemente Programa ili cijeli Program, bez prethodne najave. Sve izmjene i dopune Pravila Programa Organizator će objaviti na web stranicama https://www.dermacare.hr. Izmjene stupaju na snagu protekom roka od 14 dana od dana objave o čemu će Članovi biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju da izmjene ili dopune Pravila Programa utječu na stanje ili mogućnost raspolaganja s bodovima ili pogodnostima pojedinog Člana, isti će biti upozoren na nužnost korištenja bodova ili pogodnosti, u roku od 14 dana, odnosno do dana stupanja na snagu izmjene ili dopune Pravila, nakon čega bodove ili pogodnosti neće biti moguće iskoristiti.

 1. Odgovornost za štetu/točnost podataka

Organizator ne preuzima odgovornost za materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu prilikom propusta zbog kojeg Član nije bio obaviješten o bodovima ili pogodnostima, ili je Član izgubio pravo na iste odnosno nije ih mogao ostvariti, osim u slučaju namjere ili krajnje nepažnje od strane Organizatora.

Organizator ne preuzima odgovornost za točnost podataka navedenih u pristupnici te moguću materijalnu ili nematerijalnu štetu koja može nastati po toj osnovi.

 1. Mjerodavno pravo

U slučaju spora u vezi s Programom mjerodavno je pravo Republike Hrvatske i utvrđuje se nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški