dermalogica naslovna.png

Dermalogica

Profesionalna njega kože od 1986.

Dermalogicu su osnovali profesionalci – za profesionalce, stoga smo u njezi kože beskompromisni. Ne nudimo instant-rješenja i čudesne preobrazbe, već preparate i tretmane koji dugoročno djeluju na kožu. Pružamo profesionalnu edukaciju, proizvode i usluge terapeutima i kupcima.

Dermacare fotografija

Osnivačica i vizionarka: Jane Wurwand

Ona je suosnivačica Dermalogice, glavni autoritet centara za izobrazbu The International Dermal Institutea te neprijeporni autoritet u profesionalnoj njezi kože. S njom na čelu Dermalogica je izrasla u vrhunski dermokozmetički brend za kojim svakodnevno posežu deseci tisuća terapeuta u više od stotinu zemalja svijeta.

Edukacija u temeljima

Naša linija nastala je u želji da kozmetičkim profesionalcima osiguramo najbolje proizvode za rad uz vrhunsku edukaciju. Vještine i znanja koje prenosimo našoj globalnoj zajednici terapeuta imaju za cilj jedno: riješiti svaku 'boljku' kože i učiniti zadovoljnim svakog klijenta.

Profirm and neck Header.jpg

Osobni pristup njezi

Kreiramo poseban program njege za svakog korisnika – jer je svaka koža specifična na svoj način. Naši su proizvodi najučinkovitiji uz preporuku profesionalnog terapeuta koji zna da ne postoje dva ista stanja kože.

Zbližavanje s klijentima

Vjerujemo da možemo pozitivno djelovati na kožu – svojim rukama, svojim glasom i osobnim pristupom. Tako stvaramo jedinstvenu, dugotrajnu povezanost s klijentima.

Naš doprinos održivosti

Naši su proizvodi veganski, bezglutenski i nisu testirani na životinjama.

Njegujemo 'clean' filozofiju od 1986.

Naše formule ne sadrže umjetne boje i mirise, mineralna ulja, lanolin, denaturirani (SD) alkohol, parabene i mikroplastiku.

Sav naš papir i karton nosi oznaku FSC kojom se podržava odgovorno upravljanje šumama na globalnoj razini.

Naše svakodnevne aktivnosti usko su povezane sa zdravljem našeg planeta. Kao globalni brend toga smo itekako svjesni, zato smo se obvezali poduprijeti inicijativu 'Zdrava koža, zdrav planet'.

Istražite sve Dermalogica proizvode

34rtgtre324565432345.jpg

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški