Dermacare fotografija

Dermalogica

Profesionalna njega kože od 1986.

Dermalogicu su osnovali profesionalci – za profesionalce, stoga smo u njezi kože beskompromisni. Ne nudimo instant-rješenja i čudesne preobrazbe, već preparate i tretmane koji dugoročno djeluju na kožu. Pružamo profesionalnu edukaciju, proizvode i usluge terapeutima i kupcima.

jane-w-dermalogica.jpg.jpg

Osnivačica i vizionarka: Jane Wurwand

Ona je suosnivačica Dermalogice, glavni autoritet centara za izobrazbu The International Dermal Institutea te neprijeporni autoritet u profesionalnoj njezi kože. S njom na čelu Dermalogica je izrasla u vrhunski dermokozmetički brend za kojim svakodnevno posežu deseci tisuća terapeuta u više od stotinu zemalja svijeta.

Edukacija u temeljima

Naša linija nastala je u želji da kozmetičkim profesionalcima osiguramo najbolje proizvode za rad uz vrhunsku edukaciju. Vještine i znanja koje prenosimo našoj globalnoj zajednici terapeuta imaju za cilj jedno: riješiti svaku 'boljku' kože i učiniti zadovoljnim svakog klijenta.

Profirm and neck Header.jpg

Osobni pristup njezi

Kreiramo poseban program njege za svakog korisnika – jer je svaka koža specifična na svoj način. Naši su proizvodi najučinkovitiji uz preporuku profesionalnog terapeuta koji zna da ne postoje dva ista stanja kože.

Zbližavanje s klijentima

Vjerujemo da možemo pozitivno djelovati na kožu – svojim rukama, svojim glasom i osobnim pristupom. Tako stvaramo jedinstvenu, dugotrajnu povezanost s klijentima.

Istražite sve Dermalogica proizvode

34rtgtre324565432345.jpg