Dostava

Proizvode dostavlja GLS kurirska služba, koja je raspoloživa na cijelom području RH.
Proizvode ne dostavljamo izvan Republike Hrvatske.

Cijena dostave ne obračunava se prema težini paketa, već se naplaćuje u paušalnome iznosu od 37,67 kn s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije samoga plaćanja.
Za narudžbe iznad 339,05 kn s PDV-om dostava je besplatna (vrijedi samo za područje RH).

Promjena cijene dostave uvođenjem eura

Cijena dostave ne obračunava se prema težini paketa i naplaćuje se u paušalnome iznosu od 5,00 € s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe preko 45,00 € s PDV-om dostava je besplatna (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske).

Rok isporuke je od 3 od 10 radnih dana od primitka uplate Kupca.

Rok dostave počinje nakon što Prodavatelj zaprimi uplatu na račun, odnosno nakon autorizacije kreditne kartice. Subota, nedjelja te državni blagdani i praznici ne ubrajaju se u rok dostave.

Ako pošiljka ne može biti isporučena na navedenu adresu, dostavljač je dužan ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke. Obavijest sadržava ključne podatke o paketu kao i telefonski broj GLS-a. Naručeni proizvod zapakiran je na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.

Kupac je dužan pri preuzimanju naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu, a naknadne se reklamacije ne prihvaćaju.

Roba je osigurana od gubitka tijekom dostave. Ako Kupac 30 dana nakon plaćanja ne dobije obavijest o pošiljci ili isporuku od Prodavatelja odnosno dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku ili poslati zamjensku. Ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku od dostavne službe tijekom 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju. Ako Kupac ponovno zatraži dostavu, Prodavatelj je ima pravo zaračunati.

Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.

Više informacija o dostavi ili statusu pošiljke Kupac može dobiti na tel: 00 385 1 3773 442 ili putem e-mail adrese: info@dermacare.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški