Dizajn bez naslova (3).png

Advanced Nutrition Programme

Njegujte kožu iznutra

Podržite zdravlje kože unoseći pomno osmišljene, testirane i dokazano učinkovite dodatke prehrani koji su rezultat desetljeća pionirskih istraživanja.
I gledajte kako nepravilnosti nestaju

Svakoga sata naše tijelo proizvede i do 200 milijuna kožnih stanica. Ne zaslužuje li ovaj čudesni proces podršku iznutra? Inovativni dodaci prehrani Advanced Nutrition Programme temelje se na 15-godišnjem pionirskom istraživanju utjecaja vitamina, minerala i drugih nutrijenata na zdravlje kože. Unošenjem jedinstvene kombinacije hranjivih tvari, čija je učinkovitost znanstveno dokazana, hranimo kožu iznutra, jačamo njezinu otpornost, odgađamo biološko i fotostarenje te popravljamo nepravilnosti koje su već nastale.

Dermacare fotografija

Advanced Nutrition Programme linija je proizvoda nastala u istraživačkom centru tvrtke The International Institute The International Institute for Anti-Ageing (iiaa) u Londonu, gdje se primjenjuju najnovija znanstvena dostignuća, visokosofisticirana oprema za analizu kože i pomno testiranje. Rezultat su nagrađivani dodaci prehrani koji donose vidljive i brze rezultate kod najčešćih problema kože te vraćaju naš najveći organ u ravnotežu.

Advanced Nutrition Programme neumorno ulaže u istraživanja kako bi proizvodi bili što učinkovitiji, a to im je donijelo međunarodnu prepoznatljivost. Prisutni su u 20 zemalja širom svijeta, a među 3500 klinika i specijaliziranih centara za njegu su i hrvatski DermaCare centri.

Ne manje važno, ova tvrtka je, osim zdravlju kože, jednako posvećena održivom razvoju i očuvanju okoliša pa su proizvodnja kao i sva pakirranja u skladu s najvišim ekološkim standardima. Zdravlje je holistički proces te ovisi o vanjskim utjecajima jednako koliko o unutarnjim čimbenicima. Stoga su zaštita prirodnog okoliša u kojem boravimo i cjelovita njega presudni za unutarnje i vanjsko blagostanje.

11111114.jpg

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški