Dermacare fotografija

jane iredale

IC_PowderMe_Model_1577.jpg

Beskompromisna ljepota

Jane Iredale najbolje zna da kožu može promijeniti ono što stavljamo na nju. Stoga ju je svojim formulama odlučila mijenjati – nabolje

Ako ste spremni staviti svoje ime na proizvod, vjerojatno u njega potpuno vjerujete.

Jane Iredale učinila je to prije više od 25 godina kreirajući liniju čiste i minimalističke dekorativne kozmetike, i to kao reakciju na ono što je viđala na filmskim snimanjima na kojima je radila – problematična koža glumica redovito bi se pogoršala pod teškim konvencionalnim makeupom.

Zapitala se postoji li beskompromisno rješenje – ono koje će dati besprijekoran izgled licu, ali da pritom njeguje kožu i ublažava nepravilnosti. I našla ga je!

Mnogo prije no što je clean kozmetika postala hit, Jane Iredale stvorila je liniju proizvoda s čistim mineralnim sastojcima koji na kožu djeluju poput ciljane njege. Bez mirisa i konzervansa, bez sastojaka koji izazivaju iritacije i začepljuju pore, što je dokazano višestrukim testiranjima. Dok jača i uravnotežuje kožu, ovaj makeup pruža jednako učinkovit i dugotrajan finalni rezultat. Jane Iredale vodi se premisom da šminka treba izgledati dobro, činiti dobro koži i stvarati dobar osjećaj. I zato su formule prilagođene i najosjetljivijoj koži kao i onoj problematičnoj čije će nedostatke prikriti, ali i umiriti i ublažiti biljnim ekstraktima.

JI - Page2.jpg

Lice s jane iredale šminkom diše, a istodobno je zaštićeno od vanjskih utjecaja.

Dermatolozi, plastični kirurzi i kozmetolozi njezine su formule objeručke prihvatili pa je jedan od najpoznatijih proizvoda iz linije – mineralni puder u prahu Amazing Base – postao pravi hit zbog sposobnosti prekrivanja, umirivanja i zaštite osjetljive kože nakon kozmetičkih i estetskih zahvata.

Koliko je nježna za kožu, toliko je odgovorna prema okolišu. Tvrtka neprestano smanjuje uporabu ambalaže koja može onečistiti naš životni prostor, uključujući plastiku, potiče višekratno korištenje pakiranja te recikliranje. Dakako, u proizvodnji ne rabi sastojke koji mogu negativno utjecati na vodu i tlo.

Kakva god da vam je koža, s Jane Iredale može postati bolja. Snažnija. Zdravija. Neka zrcali ljepotu koja dolazi iznutra!

Istražite sve jane iredale proizvode

111112.jpg