Power Cleanse Duo

0 out of 5 based on 0 customer ratings

150,00 Kn

ili kupi direktno u našim DermaCare centrima

Dermalogica najprodavaniji proizvodi u promo pakiranju po prigodnoj cijeni!

Opis

Paket sadrži:

PreCleanse – Lagano ulje za čišćenje, 30 ml
Ulje na bazi masline i koštice marelice, s dodatkom kukui oraha, sjemena boražine i ulja rižinih mekinja otapa površinski sebum i nečistoću topivu u mastima. Hidrofilna (koja voli vodu) formula omogućuje lako ispiranje PreCleansea i nečistoće topive u mastima bez masnih tragova. Nakon Precleansea upotrijebite odgovarajući Dermalogica proizvod za čišćenje za temeljito dvostruko čišćenje. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Daily Microfoliant – Enzimski prah, 13 g
Ovaj jedinstveni enzimski prah na bazi rižinih mekinja vrši mikrofolijaciju mrtvih stanica kože i trenutno ostavlja kožu glađom i svjetlijom. Jedinstveni prah aktivira se kada dođe u kontakt s vodom i otpušta papain, salicilnu kiselinu i enzime riže koji vrše mikrofolijaciju, ostavljajući kožu glađom i svjetlijom. Kompleks za posvjetljivanje kože dobiven iz aspergillusa (zelena plijesan), grejpa i slatkog korijena izjednačava pigmentaciju kože
Iznimno smirujuća mješavina zelenog čaja, ginka i koloidnog zobenog brašna smiruje kožu i ostavlja je izuzetno čistom i osvježenomNe sadrži umjetne mirise i boje.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Power Cleanse Duo”

Povezani proizvodi