Dermacare fotografija

Tajna savršenih obrva uz jane iredale ultrapreciznu olovku u pisaljci

18SeptSoftLaunch_fall_brow_pencil_gracol.jpg

ZA OBRVE ISCRTANE KAO RUKOM PROFESIONALCA

Kratke ili duge, debele ili tanke poput niti, čupave ili potpuno nevidljive… obrve su oduvijek modna opsesija.

No, ma kako se mijenjali stilovi i kanoni ljepote, postoji konstanta: moraju imati punoću!

Osim što štite oči od znoja, obrve našem licu daju simetriju i karakter. Kad ih ne bismo imali, ne bi bilo razlike između fizionomija. Nažalost, dlačice koje nadsvođuju oči već nakon 25. rođendana prorjeđuju se i stanjuju, postaju duže i počinju stršati. Lice gubi svoj okvir, zbog čega se doima bezizražajno i neprivlačno.

Jedan od razloga zbog kojih je slavna Marilyn Monroe uvijek izgledala zanosno jesu njezine pomno oblikovane i malo podignute obrve – kojima je šarmirala kamere i frajere.

Kako biste i vi imali savršeno dotjerane obrve, u Jane Iredale osmislili su ultrapreciznu olovku u pisaljci s češljićem za oblikovanje. Nježni aplikator u obliku flomastera omogućuje jednostavan nanos oponašajući izgled dlačica, a vodootporna formula jamči cjelodnevnu postojanost boje.

18SeptSoftLaunch_heros_above_2.jpg

Njezin trajno zašiljeni vrh precizno će definirati vanjsku i unutarnju liniju obrva, popuniti gustoću luka i praznine, dajući licu nenametljiv, prirodan izgled. Dostupne su u pet prirodnih nijansi srednje moći prekrivanja koje se, samostalno ili u kombinaciji, uvjerljivo stapaju s bojom vaših obrva.

Svaka žena zaslužuje savršene lukove iznad očiju – a uz ove specijalne olovke više nemate izgovora za nedefinirane i bezlične obrve.

Autor: DermaCare tim