Skin Vit C - test2.jpg

Skin Vit C: Tris snažnih sastojaka za cjelovito zdravlje kože iznutra

Skin Vit C novi je i još učinkovitiji vitaminski dodatak prehrani zahvaljujući formuli vitamina C obogaćenoj cinkom i egzotičnom acerolom

Jeste li znali kako naša koža sadrži oko 35 milijardi stanica i da svakog sata stvaramo 200 milijuna novih? Sve te stanice valja nahraniti, osigurati pravilnu sintezu kolagena koja je najzastupljenija bjelančevina u ljudskom organizmu, ali i zaštititi kožu od djelovanja slobodnih radikala.

Najveći saveznik u tome može nam biti nova zvijezda Advanced Nutrition Programmea - Skin Vit C.

Dosadašnja istraživanja pokazala su pozitivan učinak vitamina, minerala i antioksidansa na cjelokupno zdravlje kože, a opće je poznato kako vitamin C zahvaljujući svom multifunkcionalnom djelovanju na kožu i cjelokupan organizam ima ključnu poziciju među suplementima. Kad se primjenjuje topikalno, poput pravog čarobnjaka, posvjetljuje kožu, te ujednačava i zaglađuje ten, dok će kao dodatak prehrani potaknuti stvaranje novih stanica.

Advanced-Nutrition-Programme-Social-Media-Skin-Vit-C_post4.jpg

Inspirirani najnovijim istraživanjima o njegovu djelovanju stručnjaci iz Advanced Nutrition Progammea otišli su korak dalje i pojačali učinak vitamina C tako što su formulu obogatili cinkom i acerolom. Rezultat je snažan Skin Vit C koji zahvaljujući trima navedenim sastojcima sinergijski i ciljano posvjetljuje beživotnu kožu, jača stijenke krvnih žila i kapilara, štiti stanice od oksidativnog stresa i potiče sintezu kolagena.

"U osmišljavanju nove formule vodili smo se željom da učinak vitamina C pojačamo što smo postigli acerolom, snažnim antioksidansom iz prirode, i cinkom, esencijalnim mineralom koji ima bitnu ulogu u radu više od 200 enzimskih sustava našeg organizma. Djelovanje cinka i njegov izravan utjecaj na kožu od iznimne je važnosti što je potvrdila i znanstvena zajednica kroz objavljene studije čiji se broj od 2000. godine povećao za 130%'', objasnila je Lorraine Perretta, voditeljica odjela za nutricionizam Advanced Nutrition Programmea.

Advanced-Nutrition-Programme-Social-Media-Skin-Vit-C_post5.jpg

Zašto u svoju dnevnu rutinu uvrstiti Skin Vit C?

Vrlo jednostavan razlog – zdravlje i ljepota kože. Naime, mnogobrojna sustavna istraživanja potvrđuju dobrobiti vitamina C za kožu kroz suplementaciju i kozmetičke pripravke. Kako su potvrdili ANP stručnjaci, naš epidermis sadrži i do 1200 mg vitamina C. Cink (kojeg u epidermisu ima 5x više nego u dermisu!) važan je mineral u održavanju zdravlja kože, kose i noktiju, a djeluje i kao antioksidans. Dobitnički tris zatvara egzotični plod acerole vrijednog nutritivnog potencijala. Acerola, naime, sadrži 50 - 100 puta više vitamina C od citrusa. Studije su dokazale njenu moć posvjetljivanja hiperpigmentacijskih mrlja nastalih zbog djelovanja UVB zraka na način da blokira sintezu melanina za 45%.

Uspješnost novog i moćnog Skin Vit C suplementa već je potvrđena vidljivim rezultatima kad je riječ o borama i tonusu kože. Osim toga, kao dodatak prehrani Skin Vit C polagano obnavlja i jača organizam koji je svakodnevno izložen UV zrakama, zagađenju iz okoliša, plavom svjetlu, lošim životnim navikama i stresu.

Valja istaknuti kako je, kao i uvijek prilikom stvaranja ANP proizvoda, posebna pažnja posvećena najvišim standardima kvalitete i kakvoće. Kapsula čija je ovojnica od čistih biljnih vlakana, bez GMOa, glutena i konzervansa primjerena je i veganima i vegetarijancima, te je lakše probavljiva od tableta. Pakiranje je dobro poznato ANP pakiranje - ekološki lončići od recikliranog kartona oslikani netoksičnim biljnim pigmentima.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški