CompressJPEG.Online_1_200kb_3023.jpg

Romantični susret mode i make-upa

CompressJPEG.Online_1_200kb_2156.jpg

Proljeće pretočeno u modnu raskoš i kolekciju znakovita naziva Vere Fabula – to je viđenje mode za nadolazeću sezonu jednog od najvećih domaćih dizajnera Roberta Severa. Kolekcija koju je ovog četvrtka prikazao zagrebačkoj publici sastoji se od 60 total lookova u cijelosti izrađenih u RS radionici. Kolekcija je odraz višemjesečnog rada i predstavlja kombinaciju nježnih uzoraka, različitih tekstura i tehnika ručne izrade te silueta koje izvrsno usklađuju chic, nosivo i profinjeno.

CompressJPEG.Online_1_200kb_7997.jpg

„U središtu je svake kolekcije nepokolebljiva predanost osnaživanju žena, a naglasak je uvijek na isticanju ženstvenosti i snage. Ilustracija koju sam nacrtao prije nekoliko godina odlično opisuje temelje kolekcije: sinkronizaciju, nadopunjavanje i slavlje svih žena i njihove različitosti. Bile forme kratke, duge, uske ili ležerne, moj je zadatak stvoriti predivne komade koje ćete moći nositi uvijek, dugi niz godina“, istaknuo je Robert Sever.

CompressJPEG.Online_1_200kb_2838.jpg

Mineralna kozmetika jane iredale, ekskluzivni make-up sponzor revije, savršeno se uklopila u ovaj ženstven i elegantan događaj prirodnošću i svježinom lookova što ih je - uz kreativnu potporu vizažistica DermaCare tima Željke Horvat i Monike Špoljar - osmislila šminkerica i edukatorica za jane iredale Hrvatska Sabina Šarić Novak

CompressJPEG.Online_1_200kb_8515.jpg

„Zbog kompatibilnosti s vizijom ljepote koju njeguje dizajner jane iredale bila je savršen dodatak lepršavoj kolekciji Roberta Severa, na kojoj je zaista bio užitak raditi“, istaknula je Sabina Šarić Novak. Event je bio sjajna uvertira u predstavljanje novih bronzera iz proljetne kolekcije koji su korišteni u svakom looku, a čiji dolazak s nestrpljenjem iščekuju sve zaljubljenice ovog brenda.

CompressJPEG.Online_1_200kb_5425.jpg

Da potpuno prirodni minerali svojom efektnošću mogu ne samo parirati nego i zasjeniti konvencionalni make-up, mogli su se uvjeriti i brojni uzvanici koji su došli podržati dizajnera, poput Zrinke Cvitešić, Tihane Harapin Zalepugin, Lejle Filipović, Borne Kotromanić, Jagode Kumrić, Damira Kedže, Nevena Ciganovića i Tine Katanić.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški