opt_sever_DK-60.jpeg

Ekskluzivni make-up partner na ekskluzivnoj reviji

Kolekcijom nostalgična naziva Forever… I love you dizajner Robert Sever proslavio je 20 godina na modnoj sceni, a mi se možemo pohvaliti ekskluzivnim make-up partnerstvom na ovom spektakularnom događaju.

Naime, svaki od 40 Robertovih modela, prikazanih na reviji u KD Vatroslava Lisinskog ovoga četvrtka, začinjen je pomno osmišljenim make-upom s potpisom jane iredale (detalje s revije pogledajte u galeriji).

 • sever_DK-186.jpg
 • CompressJPEG.Online_1_200kb_9923.jpg
 • CompressJPEG.Online_1_200kb_5700.jpg
 • CompressJPEG.Online_1_200kb_1911.jpg
 • opt_sever_DK-206.jpeg
 • CompressJPEG.Online_1_200kb_4084.jpg
 • opt_Robert Sever - Lisinski_RG (36).jpeg
 • opt_Robert Sever - Lisinski_RG (71).jpeg
 • opt_sever_DK-59.jpeg
 • opt_sever_DK-64.jpeg
 • opt_sever_DK-45.jpeg
 • opt_sever_DK-43.jpeg
 • CompressJPEG.Online_1_200kb_7719.jpg
 • opt_sever_DK-191.jpeg

Izvor:

Cijeli tekst objavljen na story.hr 16.09.2022, donosimo u nastavku

Autor Ena Domić Čaldarević

Fotografije: Robert Gašpert

GLAMUR U LISINSKOM: Slavljenička modna revija Roberta Severa oduševila brojne uzvanike

U ozračju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, na mjestu gdje je prije više od dva desetljeća snimo svoju prvu kampanju, modni dizajner Robert Sever je u suradnji s magazinom Story odabranoj publici prikazao spektakularnu novu kolekciju nostalgičnog naziva Forever... I love you.

opt_Robert Sever - Lisinski_RG (103).jpeg

Robert Sever već dvadeset jednu godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine. Kolekcija koju je prikazao sastoji se od 40 total lookova koji su potpuno definirani i izrađeni u RS radionici, a obuhvaća sve - od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima. Okosnica kolekcije su prirodni materijali u zemljanim tonovima, odnosno u bojama renesansnih i baroknih slika poput miksa najvećih hitova, kolekciju je slikovito opisao dizajner.

opt_Robert Sever - Lisinski_RG (154).jpeg

Ideja kojom se bavimo iznimo je funkcionalna, suvremena i nosiva odjeća koja uzorcima, detaljima te retro inspiracijom podsjeća na neka minula vremena. Odjeća koja ima određenu dozu nostalgije i spaja tradiciju i bezvremenski chic sa zanatskom kvalitetom okosnica je svake moje kolekcije istaknuo je Robert Sever.

opt_sever_DK-109.jpeg

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije čine tonovi u bojama dragog kamenja, a protežu se paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Prikazane modne kombinacije veličaju žensku ljepotu, snagu i stil i svojevrsna su kruna u radu ovog osebujnog modnog dizajnera.

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije čine tonovi u bojama dragog kamenja, a protežu se paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Prikazane modne kombinacije veličaju žensku ljepotu, snagu i stil i svojevrsna su kruna u radu ovog osebujnog modnog dizajnera.

Ekskluzivno modno događanje podržali su i partneri kojima se zahvaljujemo; Coca-Cola Hrvatska s brendovima Coca-Cola Zero, Schweppes i Smartwater, Avon, Poche Paris, Jane Iredale, Kevin Murphy, Pernod Ricard s brendovima Beefeater London i Jacob’s Creek, Philips te Festigia.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški