CompressJPEG.Online_1_200kb_4522.jpg

DermaCare centar Arena Zagreb i DermaCare centar Rijeka

2_copy.png

Za brojne tretmane zima je idealno godišnje doba. Umjesto da razmišljate o lošem vremenu i svim obvezama koje nas očekuju prije blagdana, iskoristite ovaj period i svojoj koži podarite zdravlje i blistavost.

Za svaku kupnju u razdoblju od 19.12. do 31.12.2022. u DermaCare centru Arena Zagreb i Rijeka, darujemo vaučer s kojim ostvarujete 15% popusta* na tretman po izboru.

*Vaučerom se popust obračunava na blagajni na redovnu cijenu tretmana. Vaučer se može iskoristiti jednokratno, od 2. do 31. 1. 2023. isključivo u DermaCare centru Rijeka, Adamićeva 30, i DermaCare centru Arena Zagreb. Vaučer nije moguće zamijeniti za novac. Cijene su izražene prema tečaju 1 euro = 7,53450 kuna.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški