longevity-1.jpg

Sponzorirali smo Prvi hrvatski Longevity simpozij

Advanced Nutrition Programme bio je jedan od glavnih sponzora Prvog hrvatskog Longevity simpozija održanog u hotelu Hilton Garden Inn.

Jedinstven regionalni skup okupio je liječnike, nutricioniste, biokemičare, psihologe, fizioterapeute i farmaceute koji su razmijenili iskustva i najnovije spoznaje o konceptu dugovječnosti.

longevity-2.jpg

Longevity je proaktivni koncept postizanja dugovječnosti koji uključuje tijelo, um i dušu, kao i ekološku dimenziju svakodnevnog zdravlja. Podsjeća nas da je važna cjelina: kad je jedan dio izvan ravnoteže ili zanemaren, to utječe na ostale.

Djelujući na kožu iznutra, suplementi Advanced Nutrition Programme zaokružuju svakodnevnu skincare rutinu te pružaju 100% njege. Svojim znanstveno proučenim formulama, čistoćom sastojaka i načelima održivosti pobudili su golemo zanimanje sudionika i posjetitelja skupa. Unaprijed se veselimo idućem hrvatskom longevity simpoziju!

longevity-3.jpg
longevity_5.jpg

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški