blog_5.jpg

Naša make-up artistica iskreno: „Ovo su moji jane iredale favoriti!“

Učenje i upoznavanje s najnovijim proizvodima na tržištu, ali i trendovima iznimno je važno u našoj industriji. DermaCare u svojem radu kontinuirano teži napretku i stjecanju novih znanja, a to želimo omogućiti i svim našim partnerima i suradnicima. Stoga smo u suradnji sa svjetski priznatom make-up umjetnicom Simonom Antonović svojim partnerima omogućili stjecanje novih znanja u području make-upa za mladenke, u okviru 5-dnevne „Pro Bridal edukacije“ koja se ove jeseni održala u Osijeku.

blog_1.jpg
Foto: Irina i Matej www.irinaandmatej.com

O radionici, ali i radu jednog iznimno uspješnog estetskog centra razgovarali smo s Paolom Peček, kozmetičarkom i make-up artisticom/vizažisticom te suvlasnicom Estetskog centra Eden u Rijeci.

„U salonu pružamo gotovo sve standardne kozmetičke i estetske usluge, a specifično je i to što se svaka od nas specijalizira za određeni segment kako bi bila što stručnija i da se u istom području educira i napreduje. Beauty industrija je danas vrlo složena i teško je u svakom području biti izvrstan kao pojedinac. U našem salonu odgovorna sam za tretmane lica i make-upa. Često me pitaju koji dio posla bih izdvojila kao najdraži, no to je nakon ovoliko godina iskustva teško odrediti. Ono što mogu reći je da kod make-upa doživljavam odmah vidljivu promjenu, a time i opipljivije zadovoljstvo klijentica. To je svakako velika poslovna i umjetnička motivacija“, kaže nam Paola s kojom surađujemo već dugi niz godina i koja je i ekspertica za proizvode jane iredale .

blog_3.jpg

jane iredale kozmetika dio je našega salona već 15 godina. Taj je brend značajno utjecao na razvoj mojeg stila kao vizažistice i kozmetičarke. Naime, tadašnji trendovi teškog make-upa s puno konturinga, highlightera, jakih naglašenih obrva, ali i fotoshopiranih i dorađenih fotografija nisu mogli postati dio moga stila ni vizije koju sam o make-upu imala. U tom sam trenutku odlučila nastaviti po svome i ušla u avanturu s mineralnim make-upom jane iredale o kojemu tada još nitko nije znao puno.

blog_6 (1).jpg
Foto: Irina i Matej www.irinaandmatej.com

Premda mi je trebalo neko vrijeme da savladam tehniku nanošenja mineralnih podloga koje su drugačije od uobičajenih, široko korištenih, bila je to ljubav na prvi „pogled“. Danas je taj brend iznimno prepoznatljiv i izvan profesionalnih okvira i često se klijentice iznenade kad shvate što točno koristim, a još i više kada im kažem da je to tako već godinama. Profinjenost njezinih podloga i pudera mi je nezamjenjiva i temelj svakog make-up stila na koji se odlučim.

Budući da radim i kozmetičke tretmane lica, mogu slobodno reći da je brend jane iredale upotpunio i tu uslugu; osobama s problematičnom kožom često je narušeno samopouzdanje, pogotovo u tinejdžerskoj dobi – imati puder koji može prekriti sve nepravilnosti, a da pritom ne narušava stanje kože je zaista izvrsna stvar'', prisjeća se Paola prvih susreta s jane iredale kozmetikom.

blog_2.jpg
Foto: Irina i Matej www.irinaandmatej.com

„Kada bih morala izdvojiti jedan proizvod koji mi je najdraži rekla bih da je to Pure Pressed Base , puder koji prekriva sve nesavršenosti na koži i zamjena je za tekući i kameni puder te korektore. U jednom proizvodu imamo zaista sve. No, istaknula bih i njihovu paletu korektora, posebno Enlighten Plus Under-eye Concealer koji je izvrstan za prekriti tamne i izražene podočnjake, a da pritom ne ulazi u pore i bore kože.

Moja omiljena BB krema je Glow Time Pro koja, za razliku od ostalih krema iste vrste, ima veću moć prikrivanja i postojana je duži period. Glow Time Blush mi je najdraže kremasto rumenilo u sticku koje je odlično za ljetni look preplanuloga tena ili kod osoba sa suhom i/ili zrelijom kožom.

Za kraj ovog popisa izdvojila bih Pommisst Hydration Spray - hidratantni sprej bogat antioksidansima koji stabilizira mineralni make-up, daje svježinu, postojanost i prozračnost uz predivan miris.“, detaljno je Paola s nama podijelila svoje jane iredale favorite, a potom i podijelila dojmove s Pro Bridal radionice u sklopu Simona Antonović Make-up School.

blog_13.jpg
Foto: Dalibora Bijelić

„Simonin rad neizmjerno cijenim. Kada odlazim na edukacije, imam zaista visoka očekivanja - smatram da je potrebno veliko iskustvo i znanje te sposobnost da se isto prenese na pravi način. Predavanja su bila jako zanimljiva i stručna, pazilo se na svaki detalj, što je doprinijelo tome da nam je tih pet dana proletjelo začas. Imale smo priliku isprobati široku paletu vrhunskih make-up proizvoda na različitim tipovima lica. Simona Antonović ima jako puno znanja i iskustva u više sfera svoga zanimanja te na nevjerojatan način uspijeva sve to prenijeti na polaznike svoje škole. Bilo je predivno interaktivno komunicirati i učiti u tako toploj, pozitivnoj i intimnoj atmosferi.

Koncept radionice je takav da zaista nije važno jeste li početnik ili napredni artist jer svatko ima priliku ići određenim tempom i jako puno toga naučiti bez obzira na stupanj prethodnoga iskustva (čemu doista svjedočimo upravo moja asistentica i ja)“, pune su hvale Paola i njezina asistentica Greta, koja je također završila ovu radionicu.

Na kraju, Paola je s nama podijelila i svoje mišljenje o trendovima u industriji. „Volim pratiti trendove na način da razumijem promjene beauty standarda i estetike općenito, ali konzumiram i usvajam isključivo ono što mi se sviđa i što mogu i želim uklopiti u svoj stil. Smatram da uvijek treba ostati dosljedan sebi, udaljiti se od slijepog praćenja trendova kako ne bismo izgubili svoju autentičnost na temelju koje stvaramo krug klijenata koji iz istog razloga biraju upravo nas“, zaključuje Paola.

blog_12.jpg
Foto: Dalibora Bijelić

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški