zlatna božica

ZLATNA BOŽICA

Prema predaji, Helena Trojanska bila je žena koja je pokrenula tisuće brodova i zbog koje su se borili najveći i najljepši grčki junaci. I bila je zlaćana. I božica Afrodita, rođana iz pjene, najljepša božica s Olimpa, također je bila zlaćana.
Brončano zlatni, osunčani make up priziva tu fatalnu eleganciju u svojoj nenametljivoj, zdravoj ljepoti. Mnoge ljepotice, od Jennifer Lopez i Charlize Theron do Bondovih djevojaka, dokazuju da odlično pristaje svakom licu, godinama i stilu. Brončani make up odaje dojam luksuza i možemo ga ponosno nositi poput lijepa nakita.
Za brzo postizanje besprijekornog izgleda držite se ovih pravila:
1. Podloga ne smije biti teška jer će stvoriti dojam maske.
Za besprijekornu kožu kao i onu koja zahtijeva korekcije najbolji je izbor DREAM TINT Jane Iredale u kombinaciji s PRIMEROM. Stvorit će prozračnu, no postojanu podlogu koja će reflektirati svjetlost, a pritom će prikriti nedostatke.
2. Za konturiranje i blagu preplanulost upotrijebite bronzer iz linije SO BRONZE u boji vašeg tena, kojim ćete nježno potamniti one dijelove lica na koje pada sunčeva svjetlost (čelo, vrh nosa i brade, obrazi). Te dragocjene kutijice sadržavaju bronzer i highlighter kojim dodatno možete osvijetliti ten i ublažiti sjene, a osigurava svjež izgled tijekom cijelog dana.
3. MOONGLOW i SUNBEAM palete sadrže četiri sjajna pigmenta koja se apliciraju suhim ili vlažnim kistom, ovisno o vašoj želji, prigodi i podtonu, te se mogu koristiti višenamjenski: za sjenčanje očiju, kao rumenilo na obrazima, kao nježan akcent na obrvama i usnama ili kao dodatni osvjetljivač, dok nanesene preciznim kistom kao tuš ili olovka daju dubinu i zavodljivost oku.
4. Osim breskvastog rumenila (idealna je nijansa WHISPER), svježinu licu i punoću usnama dat će ruževi istog ili koraljnog podtona kao što su ruževi LIZ, BROOKE i olovka-ruž  SAUCY iz linije Play On, posebice ako se naglase olovkom.
5. Za glamurozan i zavodljiv izgled na istaknute dijelove lica (sljepoočnice, od linije podočnjaka do nosa, linija iznad gornje usne, arkada te, za večer i posebne prilike, sredina čela i vrh brade) nanesite 24 KARAT Jane Iredale koji osigurava blistav izgled tijekom cijelog dana.
Mineralni make up savršen je izbor za brončani look jer se stapa s kožom, ima zaštitni faktor te zbog svoje konzistencije pruža bezbroj mogućnosti. I sigurno vas neće iznevjeriti ni u jednom trenutku.
Probudite božicu u sebi i uživajte!

Autor teksta: Marijana Gluić

Make up artist: Mirta Pejić

Odgovori

Povezani članci

NOVOSTI

hit sezone – plavo