Prvi korak do zdrave kože – PreCleanse Balm

Dermalogica tehnika dvostrukog čišćenja započinje PreCleanse Balmom

Suvremeni život prepun je kontradikcija. Dah osvježavamo trakicama koje se tope na jeziku, dezodoransima osvježavamo različite dijelove tijela, od mikroba se štitimo antibakterijskim gelovima. Ipak, mnogi od nas svijetom hodaju prljave kože. Zvuči grubo? Možda i ne!

Većina, naime, upotrebljava klasična sredstva za čišćenje lica. Ona sadržavaju površinski aktivne tvari ili surfaktante koji “odrađuju” prvu fazu čišćenja. Oni  emulgiraju čestice (prljavštinu, make-up) topive u vodi, dok se one topive u ulju zadržavaju na licu, osobito ako je riječ o masnom tipu kože. Uzimajući u obzir sve što se tijekom dana nakuplja na koži, nije teško zaključiti da jednim čistačem ne možemo ukloniti sav sebum, nečistoće i ostatke proizvoda zarobljene u porama.

Uz svako pakiranje PreCleanse Balma stiže praktična silikonska rukavica koja nježno odstranjuje ostatke nečistoća i radi blagi piling

Dvostruko čišćenje – dvaput čistija koža

Jezikom kemije: slično privlači slično. Sredstva za čišćenje čija je glavna aktivna komponenta ulje lako otapaju slojeve sebuma i vodootpornog make-upa jer se molekule masnoće međusobno vežu. Uz dodatak vode uljni čistač pretvara se u emulziju te “zarobljava”” i uklanja nečistoću iz pora. Zahvaljujući tome drugi čistač može prodrijeti dublje i temeljito očistiti kožu,. I to bez neugodnog osjećaja zatezanja i suhoće.

Kao odgovor na ovaj izazov Dermalogica svojim korisnicima dugi niz godina preporučuje tehniku dvostrukog čišćenja. Novi Dermalogica čistač PreCleanse Balm logičan je nastavak priče o kvalitetno očišćenoj koži. Njegova glavna aktivna komponenta, ulje koštice marelice, u dodiru s vodom pretvara se u mliječnu emulziju te učinkovito otapa sebum, vodootporni make-up, polutante i metaboličke produkte zarobljene u porama. Istodobno, kompleksom prirodnih biolipida jača zaštitnu barijeru štiteći kožu od dehidracije. Eterična biljna ulja i ekstrakti citrusa (lavanda, gorka naranča, grejp, mandarina, limunska trava, ulje kore limuna) krijepe i osvježavaju kožu, pa će ritual čišćenja voljeti sva vaša osjetila.

 

Uz svako pakiranje PreCleanse Balma stiže praktična silikonska rukavica koja nježno odstranjuje ostatke nečistoća i radi blagi piling. Na taj način omogućava drugom čistaču postizanje još boljeg učinka.

 

Pogledaj video:

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

Za dobrodošlicu blistavim očima dovoljan je jedan proizvod – Stress Positive Eye Lift

NJEGA LICA

dvostrukim čišćenjem do blistave kože