DOBRE STVARI DOLAZE U MALIM PAKIRANJIMA!

Između profesionalnih tretmana, Dermalogicin piling u rupčiću Daily Resurfacer zadovoljit će sve potrebe za vrhunskom njegom: zagladiti ten, posvijetliti mrlje i potaknuti blistavost.
U ovotjednoj akciji na našem webu uz svaku kupnju u iznosu od 450 kuna osvajate jedan rupčić. Ne propustite!

 Nakon vremena izolacije, prisilne ili svojevoljne, osjećamo da nam koža vapi za obnovom. Elegantno i brzopotezno rješenje je Dermalogicin Daily Skin Resurfacer – kombinacija mehaničkog i kemijskog pilinga s iznimnim njegujućim svojstvima.
Rupčić, koji je ujedno aplikator, natopljen je odreda moćnim i vrijednim sastojcima: salicilna i hijaluronska kiselina zaglađuju kožu bez crvenila i ublažavaju znakove starenja, dok ekstrakti riže i ulja citrusa ujednačuju ten i djeluju na hiperpigmentacije. Rooibos i zeleni čaj umiruju, sprječavaju gubitak vlage i pružaju antioksidativnu zaštitu.

Daily Resurfacer prikladan je za svaki tip i stanje kože (izuzev one koja je podvrgnuta medicinskim tretmanima). Ovaj piling odavno je favorit zvijezda poput Victorije Beckham.

Večernji ritual

Ritual počnite dvostrukim čišćenjem – Precleansom, a zatim Dermalogica čistačem primjerenim stanju vaše kože. Višak vlage nježno upijte ručnikom. Rupčić odnosno džepić smjestite na kažiprst pa kružnim pokretima napravite piling lica. Zarotirajte ga, pa drugom stranom prijeđite vrat i dekolte kako bi se formula kojom je natopljen što bolje iskoristila. Proizvod nemojte ispirati! Naposljetku kožu osvježite tonikom, umasirajte serum ili booster i nanesite bogatu hranjivu kremu.

  Više o proizvodu saznajte ovdje.

Odgovori