Kako biti Parižanka u svakoj prilici…?

Nova ‘mala biblija’ svih poklonica kultnog TV serijala Seks i grad knjiga je “Kako biti Parižanka u svakoj prilici”

Četiri autorice, uspješne Francuskinje Anne Berest, Audrey Diwan, Sophie Mas i Caroline De Maigret, na duhovit i originalan način iznose što za njih znači biti Parižanka. Njihovi savjeti bilo da govore o ljepoti, modi, hrani, muškarcima – iskreni su, zabavni i nadasve inspirativni.

Tko ne bi želio izgledati poput Parižanke!

Bezbrižne, samosvjesne, osebujno nehajne, fascinantno tajanstvene… Dubokog pogleda ispod razbarušenih pramenova kose, prirodno njegovana blistava tena i šarmantna osmijeha. Pariški šik ne vodi se slijepo trendovima, već u prvi plan stavlja osobnost, a dekorativni  proizvodi samo su oruđe za brzo i efikasno isticanje aduta.

image1

Kako biste postigli takav izgled, iz palete proizvoda Jane Iredale za vas smo odabrali “specijaliste pariškog looka”:

Olovkama za oči u nijansama Basic Black, Basic Brown te Black Gray lako ćemo iscrtati rub gornjeg i donjeg kapka te ih nanijeti uz liniju suznice. Utapkane kistom, aplikatorom ili prstima kreirat će “zadimljeni pogled”. Za naglašavanje dubine oka i osjenčavanje arkade savršen su izbor olovke Taupe i Nude. Možemo ih koristiti i za popunjavanje linije usana, popunjavanje i stvaranje dojma dubine obrva te lagano konturiranje obraza, nosa i brade. Prirodni sastojci u olovkama osigurat će postojanost i stapanje s podtonom vašeg tena. Shea maslac i vitamin E dugotrajno vlaže i štite kožu od vanjskih utjecaja.

Just Kissed – Lip and Cheer Stain balzami u bojama Forever Pink, Forever Peach i Forever Red svojim posebnim česticama obojit će i potaknuti prirodni pigment obraza i usana. Ovi čarobni štapići u trenu vraćaju svježinu i prirodno rumenilo licu dajući mu efekt zaljubljenosti i tajne.

Osvježite svoj izgled i upoznajte svoje lice oslikano na nov način. Možda uz vino i sir, dobru knjigu, u Njegovoj košulji… Jer Parižanka nije samo stvar rođenja već i načina života.

 

Autor: DermaCare tim

 

Odgovori

Povezani članci

MAKE UP

5 tajni profesionalnih vizažista koje će vam nerado reći

MAKE UP

Sofisticirani ljetni make-up inspiriran visokom modom