6 ljetnih aduta iz Dermalogice

DermaCare ti daruje 20% popusta na odabrane zaštitne kreme brenda Dermalogica! Iskoristi našu akciju – odaberi proizvod po mjeri svoje kože i bezbrižno uživaj u sunčanim danima! 

U ponudi su: oil free matte spf 30 (matirajuća krema za lice koja sprječava izbijanja), protection 50 sport spf 50 (lagana vodootporna emulzija za lice i tijelo širokog spektra UVA i UVB zaštite), solar defense booster spf 50 (povećava SPF tvojoj hidratantnoj kremi ili make-upu), super sensitive shield spf 30 (transparenta krema s mineralnom zaštitom za osjetljivu i nadraženu kožu), ultra sensitive tint spf 30 (tonirana krema s mineralnom zaštitom za osjetljivu i nadraženu kožu), after sun (balzam koji hladi, vraća vlagu i obnavlja kožu oštećenu UV zračenjem).

Štititi kožu od sunca trebalo bi – preporučuju stručnjaci Dermalogice – 365 dana u godini, i to sredstvima koja pružaju zaštitu širokog spektra (UVA i UVB). Kao predvodnica trendova Dermalogica je osmislila kreme i serume koji uz dugotrajnu i pouzdanu UV zaštitu osiguravaju antioksidativni učinak, hidratiziraju, obnavljaju, umiruju i hrane kožu.

Zaštitni arsenal brenda Dermalogica vodi brigu o specifičnim potrebama tvoje kože, nudeći preparate za izrazito reaktivnu, zrelu, masnu, kožu s hiperpigmentacijama

Da bi saznala koja ti treba, u DermaCare centrima i pojedinim ljekarnama možeš napraviti besplatnu Face Mapping analizu kože po zonama.

Zašto su Dermalogica kreme s SPF-om među najtraženijima?

  • imaju najkvalitetnije prirodne i kemijske filtre
  • multifunkcionalne su (obnavljaju, smiruju upale, reguliraju sebum)
  • inkapsulirani antioksidansi (poput vitamina C i E) postupno se otpuštaju pružajući kontinuiranu zaštitu
  • najnovija oleosomska tehnologija omogućuje viši zaštitni faktor uz manju koncentraciju kemijskih filtara i manju količinu emulgatora
  • ne sadrže umjetne mirise i boje
  • lagane su teksture
  • odlično se „ponašaju“ ispod šminke

 

*akcija traje zaključno s 23.7.2017. ili do isteka zaliha. Akcija vrijedi za kupnje u DermaCare trgovinama te DermaCare web shopu. 

 

 

 

Odgovori