zlato na kapcima i usnama

Svaka od nas lako ostane zarobljena u make-up rutini. Ako su proizvodi i tehnika nanošenja dobri, ne treba ih mijenjati, ali mala “afera” s drugkčijim sjenilima i ruževima razveselit će svaku od nas.

A tko bolje zna eksperimentirati sa šminkom od vizažističke legende Pat McGrath. Slavna Britanka na jesenskim se revijama poigrala zlaćanim lookom upotrijebivši isti proizvod (glitter) na usnama i kapcima – i time najavila da su sjajne čestice ove sezone nezamjenjive.

Blistavi kapci idealni su za tmurna jutra, kao i za brzu transformaciju iz dnevnog looka u onaj za posebne prigode. Da biste postigli ovaj izgled, Camouflage kistom u bogatom sloju nanesite Jane Iredale primer-sjenilo Smooth Affair for Eyes u boji Gold, od linije trepavica sve do pregiba kapka. Zatim kistom Deluxe Shader rasporedite čestice 24-karatnog zlata, također u Gold nijansi.102

Za raskošniji dojam ponovite postupak te prstima utapkajte dodatni sloj sjajećih čestica na sredinu gornjega kapka. Bogata crna maskara u dva sloja oku će dati dubinu i naglasiti glamurozan izgled.

Za večernje izlaske, umjesto nakita, zlatnim sjajem prelijevat će se usne. Odličnom podlogom za ovaj odvažni make-up pokazao se Lip Drink balzam u Sheer nijansi. Nakon što papirnatom maramicom uklonite višak balzama, kistom nanesite Smooth Affair for Eyes, čija će kremasta tekstura zagladiti male nesavršenosti usana, dati nježan metalik odsjaj i pripremiti ih za nanošenje glittera.

Nakon toga Small Fluff kistom zalijepite čestice 24-karatnog zlata u željenoj nijansi sve do rubova usana, a za dojam ekstra punoće jagodicama prstiju utapkajte još čestica te ih  meko stopite s podlogom.

Sve što vam uz zlatni make-up treba jest monokromatska odjeća i kosa odmaknuta od lica – ostalo je out!

Autor: DermaCare tim

#janeiredale #mineralmakeup #animalfriendly #dermacarehrvatska #glitter

 

 

 

Odgovori

Povezani članci

MAKE UP

5 tajni profesionalnih vizažista koje će vam nerado reći

MAKE UP

draping – novi beauty hit