nude look u bojama jeseni

Svakodnevno bombardiranje fotografijama novih IT djevojaka Gigi i Belle Hadid daje nam naslutiti da je ovosezonski must have trend – izgled blistave i zdrave kože.

To nam potvrđuje dolazak Alicie Keys na ovogodišnju dodjelu MTV nagrada bez šminke na licu, kao i već legendarno primanje Oscara Tilde Swinton za sporednu žensku ulogu, u glamuroznoj opravi i “čistog”, nenašminkanog lica.

Koža prekrivena teškim slojevima pudera i osjenčana tamnim konturama, koja je bila imperativ prošlih sezona, zamijenjena je svježim prirodnim make-upom s baršunastim akcentima.
Ovaj izgled postao je baza za sve ostale jesenske trendove – od zadimljenih očiju do usana u bojama bobičastog voća –  ponajviše zaslugom američkog celebrity vizažista Beaua Nelsona koji ga je neumorno promovirao na pistama američkih kreatora.

Osnova je lagano pokrivajuća podloga (puder) polusjajnog finiša koja može biti nijansu svjetlija ili tamnija od vašeg tena, ali obvezno istoga podtona. Podočnjaci, prištići i diskoloracije prikrivaju se nježnim kremastim korektorom (najbolje okruglom četkicom za sjenilo), dok se baršunast izgled lica naglašava nanošenjem posvjetljivača na istaknute dijelove: povrh jagodica, ispod obrva te iznad gornje usne.

KAMEN

Poželjno je da obrve budu lijepo oblikovane i počešljane, a njihov luk nježno popunjen olovkom nijansu svjetlijom od vaše prirodne boje – čime nude look dobiva na karakteru i osobnosti.

Ovaj trend stigao nam je kao naručen – jer Jane Iredale svojim laganim mineralnim teksturama već dvadeset godina promiče izgled blistave i zdrave kože. Stoga iz naše palete odaberite proizvode kojima ćete naglasiti posebnost i svježinu lica i samouvjereno zakoračite u jesen.

Autor: DermaCare tim

#beauty #dermacarehrvatska #makeup #janeiredale #healtyskin #mineralmakeup

 

 

Odgovori

Povezani članci

MAKE UP

5 tajni profesionalnih vizažista koje će vam nerado reći

MAKE UP

draping – novi beauty hit