njezino visočanstvo – crvena

Ako između svega viđenog na ovosezonskim revijama trebate odabrati jedan proizvod koji bi vaš osobni stil povezao s nadolazećim trendom, najjednostavniji – i najupečatljiviji – je crveni ruž. I to onaj čiji je podton usklađen s vašim tenom.

Idealan crveni ruž (ove sezone obvezno sjajnog, vlažnog ili blještavog efekta) usne će učiniti putenijim i sjajnijim, zube bjeljim, a licu dati svježinu. S obzirom na postojanost pigmenta i oblik vaših usnica, definiranost linije možete postići olovkom za usne u istom tonu. Ostatak lica neka bude neutralan: blještave usnice dovoljno su efektne i bez dodataka!

imc_puremoist__cindy_hr

Crveno sjenilo ušuljalo se neočekivano te postalo zaštitni znak šminkerica istančana smisla za estetiku. Ovaj nekonvencionalni trend potekao s Dalekog istoga bez dodatka tuša ili maskare dat će licu začuđujuću svježinu – od jutra do večeri. Nanesite ga uz rub gornjih trepavica, poput eyelinera, ili u obilatom sloju preko čitavog gornjeg kapka te uz rub donjega. Sjajno pristaje i naglašava zavodljivost smeđih očiju, a taj akcent – uz prirodan i svjež make-up – egzotični izgled čini vrlo modernim.

Prizovimo Dorothy iz Oza, Madame Butterfly ili kultne zavodnice zlatnog doba Hollywooda i poklonimo se kraljici sezone – crvenoj.

Autor: DermaCare tim

#makeup #janeiredale #dermacarehrvatska #lipstick #crueltyfree #animalfriendly #redlips

 

Odgovori

Povezani članci

MAKE UP

draping – novi beauty hit

MAKE UP

5 tajni profesionalnih vizažista koje će vam nerado reći