Lipodrift

Anticelulitna krema za učvršćivanje

0 out of 5 based on 0 customer ratings

249,00 kn

Veličina

250 ml

brand

Na zalihi

ili kupi direktno u našim DermaCare centrima

LIPODRIFT je snažan tretman koji potiče razgradnju masnih naslaga, uklanja celulit i učvršćuje kožu. Nakon eliminiranja neželjenih naslaga koža nije opuštena – naprotiv, vidljivo je zategnutija i elastičnija.

Opis

Za postizanje najboljih rezultata proizvod nanositi dva puta dnevno na područja koja želite tretirati masirajući dok se ne upije u kožu: 1) ujutro 2) prije spavanja i dodatno) 20 minuta prije vježbanja.

Drift kompleks sadrži:

Aminokiselinu KARNITIN
Karnitin je aminokiselina koja ima važnu ulogu u sagorijevanju masnoća. Kad se masnoća putem krvotoka dopremi do mišića, karnitin je prenosi u stanične organele – mitohondrije u kojima se masnoća razgrađuje i oslobađa energija potrebna za rad mišića. Fizička aktivnost potiče djelovanje karnitina te ubrzava sagorijevanje masnoća.
DELIPIDOL
Delipidol je jedinstvena patentirana molekula koja smanjuje masne stanice i sprječava njihov rast. Studija na placebo grupi pokazala je da su se masne stanice smanjile u prosjeku za 7,5%. Delipidol također ima antioksidativna svojstva te smanjuje kvržice u potkožnom tkivu, što ga čini visokoučinkovitim sastojkom u borbi protiv celulita. Klinička testiranja pokazala su dvostruko poboljšanje kvalitete kože nakon 54 dana.
ACTISCULPT
Actisculpt je aktivna biljna mješavina koja potiče sagorijevanje masti i smanjuje njihovu reapsorpciju u masne stanice. Znanstveno istraživanje je pokazalo da je djelotvoran kod težih oblika celulita i da iznimno učvršćuje kožu.
KOFEIN, GUARANA I SLADIĆ
Ekstrakti kofeina, guarane i sladića ubrzavaju prijenos masti i tako potiču njihovo sagorijevanje.
Lipodrift daje najbolje rezultate uz pojačanu i kontinuiranu tjelovježbu te pravilnu prehranu. Za optimalan i dugotrajan učinak proizvod treba nanositi svakodnevno na ista područja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lipodrift”
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezani proizvodi