Dermacare fotografija

To divno splitsko poslijepodne u DermaCare centru

10 godina klijentice

Deset godina nije mala stvar, pa su ga sa sjajnim splitskim timom DermaCare terapeutica obilježile i njihove razdragane klijentice.

Splićanke su lijepe žene koje brižno njeguju svoju kožu i zbog toga će uvijek birati najbolje za sebe. Već deset godina upravo je to ono što im splitskiDermaCare centar pruža.

10 godina splita group klijentice

Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu najsloženijim stanjima kože, kao i širokoj paleti dermokozmetičkih proizvoda, DermaCare centri vodeći su centri u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i savjetovanje.

10 godina tim plus klijentica

U DermaCareu ističu kako su, uz vrhunske proizvode brendova Dermalogica, jane iredale i Advanced Nutrition Programme, njihova najveća vrijednost upravo terapeutice i Dermalogica eksperti. A tko se jednom pridruži splitskoj ekipi, iz nje ne odlazi.

DAMI0718 - Copy.jpg

Od samog otvaranja splitskog DermaCare centra ondje su nezamjenjive Ivana i Kate, godinu dana kasnije došla je Marijana, a kad se pokazala potreba za još jednom terapeuticom, pridružila im se i Martina.

Dobar tim i ugodno ozračje centra ono su što su prepoznale naše klijentice, današnje uzvanice na rođendanskoj proslavi. Odnos koji kao tim gradimo s njima je topao i neposredan, odnos u kojemu usklađujemo njihove želje s realnim mogućnostima zbog čega nam se prepuštaju s povjerenjem

objašnjava Ivana.
pokušaj.jpg
3434e.jpg

Među njima su i beauty influenserice Vedrana Ilić, Mila Puljiz...

10 godina splita influenc
klijentica.jpg
DAM_2334.jpg

Iz prostora DermaCare centra party se preselio u obližnju Bokeriju koja se pobrinula za fantastičan catering, a rođendanska proslava ne bi se mogla nazvati takvom da prigodno nije rezrezana torta. Veselom splitskom timu u toj se akciji pridružila i Jelena Batić, vlasnica DermaCarea i zastupnica brendova Dermalogica, jane iredale i Advance Nutrition Programme.

Ponosna sam na ovu sjajnu splitsku ekipu i ono što rade. Atmosfera u ovom centru je uvijek posebna, a cure vječno nasmijane. Što samo govori kako 'nima Splita do Splita.

emotivno je govorila Jelena Batić.
DAM_1816.jpg

Smijeh i veselje, baš kao i dobra zabava potrajali su do večeri. Proslava prvih deset splitskog DermaCare centra će se pamtiti, a za drugih deset sigurno će biti potreban i veći prostor.

10 godina after

Jer tko jednom dođe u DermaCare i upozna se sa stručnošću i znanjem Ivane, Kate, Marijane i Martine - uvijek se vraća.