Dermacare fotografija

Hrvatski liječnici i nutricionisti dodijelili kozmetičke Oscare

Vrhunski timovi stručnjaka – dermatologa, nutricionista i estetskih liječnika – u organizaciji portala Estetica.hr i ove su godine imali zahtjevan zadatak – ocijeniti najbolje kozmetološke proizvode na hrvatskom tržištu.

Estetica-Premium-2022-177-1024x683.jpeg

Žiri sastavljen od 12 specijalista dermatologije četiri je mjeseca testirao više od 70 dermokozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani podijeljenih u 22 kategorije. Učinkovitost svake formule provjeravale su dame: dr. Nevia Delalle, dr. Željana Bolanča, dr. Jelena Jakić, primarijus Ružica Jurakić Tončić, dr. Jolanda Kanižaj Rajković, dr. Saida Rezaković, dr. Jelena Meštrović Štefekov, dr. Marija Buljan, dr. Zrinka Stanić Žgombić, primarijus Sanja Poduje, dr.Maja Kovačević i dr. Ivana Hlevnjak.

'Najbolje od najboljih' birala su još dva stručna tima – nutricionistički (Marija Andrijašević, Mirela Marić i Nenad Bratkovića) koji je ocjenjivao dodatke prehrani za ljepotu i zdravlje kože, kose i noktiju, te žiri kirurga – dr. Maja Malić, dr. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić.

Estetica-Premium-2022-163-768x512.jpeg
3.png

Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer oduševio je hrvatske dermatologinje, koje su ga proglasile pobjednikom u kategoriji Najbolji anti-age proizvod. Snaga ultrastabilnog vitamina C, najpopularnijeg antioksidansa u njezi, te dubinska hidratacija hijalurona spojeni su u ovoj kremi lagane i osvježavajuće teksture koja intenzivno vlaži kožu, smanjuje bore i čini ten blistavim.

2.png

U kategoriji Najbolji anti-age dodatak prehrani, o kojoj su odlučivala dva stručna tima – nutricionista i dermatologa, pobjedu je odnio Skin Ultimate britanskog brenda Advanced Nutrition Programme™. U samo 28 dana ovi nutrikozmetički pripravci nahranit će kožu od najdubljih slojeva do površine, ojačati kolagen i elastin te zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten.

Untitled design (1).png

Najbolji skincare puder jedna je od omiljenih kategorija žirija – a ove godine dermatologinje je osvojila jane iredale Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream. Riječ je o nježnoj i bogatoj mineralnoj kremi koja osim dekorativne uloge ima i iznimna svojstva njege, zaštite i umirenja kože.

Untitled design.png