Dermacare fotografija

Dynamic Skin Retinol Serum

Dynamic Retinol akcija FB novo.jpg

Novi serum s 3,5%-tnim kompleksom retinola i retinoida čija visoka koncentracija jamči maksimalnu učinkovitost bez narušavanja strukture i zdravlja kože istovremeno je najmoćniji i najnježniji retinol na tržištu.

Ovaj izniman proizvod odlikuju vrhunski sastojci:

Retinol poboljšava teksturu i čvrstoću te smanjuje vidljivost tamnih mrlja

Inkapsulirane sfere retinola sadrže postupno otpuštajući retinol za smanjenje finih linija i bora i ujednačavanje tena

Granaktivni retinoid (ester retinola) zaglađuje kožu te smanjuje fine linije, bore, pore i vidljivost tamnih mrlja

Retinol Booster potiče snažnije djelovanje retinola

Skvalan i beta glukan hidratiziraju i umiruju

Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum - proizvod koji u samo dva tjedna ublažava četiri znaka starenja kože - stigao je u DermaCare centre i na webshop. Ususret dugoiščekivanom novitetu odlučili smo vas nagraditi:

Svim kupcima u DermaCare web shopu uz kupnju Dynamic Skin Retinol Seruma u periodu od 16.-31.01.2023. poklanjamo* Dynamic Skin Recovery SPF 50 (12 ml) koji će vašu kožu i zaštiti od sunčevog svjetla i pružiti joj cjelodnevnu njegu.

*poklon uz kupnju biti će dodan prilikom pakiranja proizvoda. Pogodnost traje do isteka zaliha ili do 31.01.2023.. Gratis proizvod nije moguće zamijeniti za novac.

Prvih 10 kupaca Dynamic Skin Retinol Seruma u Dermacare centrima na poklon će dobiti Multivitamin Power Recovery masku od 15ml* koja će svojom visokom koncentracijom antioksidativnih vitamina oporaviti vašu kožu od oštećenja i potaknuti regeneraciju zdravog tkiva.

*poklon uz kupnju se preuzima na blagajni. Pogodnost traje do isteka zaliha. Svaki kupac može preuzeti jedan gratis proizvod uz kupnju. Gratis proizvod nije moguće zamijeniti za novac.