1x1 Micellar Prebiotic Precleanse - Product 3.jpg

Sinergija prebiotika i nježnih micela u novom Dermalogica čistaču

1x1 Micellar Prebiotic Precleanse - Model 4.jpg

Dvostruko čišćenje koje Dermalogica pomovira već više od tri desetljeća u svijetu kozmetike danas je standard. Ovaj korak u rutini njege lica uvelike premašuje dobrobiti čišćenja – njeguje, hrani i umiruje kožu, a ugoda koju pruža najbliža je onome što možemo doživjeti tijekom profesionalnog tretmana.

U prvom koraku koristi se čistač na bazi lipida koji otapa prljavštinu, SPF, slojeve teškog makeupa, sebum i ostale čestice topive u ulju. U drugoj fazi bira se čistač na bazi vode prilagođen stanju kože kojoj, osim čišćenja, pruža brojne druge dobrobiti

djelovanje.jpg
1x1 Micellar Prebiotic Precleanse - Product 2.jpg
Čistač sa zobenim mlijekom

I ČIŠĆENJE I LUKSUZNA NJEGA

Micellar Prebiotic PreCleanse novi je Dermalogica čistač sa zobenim mlijekom koji prvi korak čišćenja podiže na višu razinu. Dok nježne micele iz murumuru maslaca poput magneta privlače i otapaju masnoće, kompleks prebiotika uravnotežuje mikrobiom. Prebiotici su hrana za dobre bakterije koje žive na našoj koži. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji aktiviraju se nanošenjem proizvoda, potiču razvoj dobrih a priječe pojavu štetnih mikroorganizama, te povećavaju sposobnost zadržavanja vlage u koži. Očuvanju barijere pridonose i proteini iz sjemenki pamuka bogati aminokiselinama, ulje koštica marelice omekšava kožu i djeluje antioksidativno, dok ju zobeno mlijeko smiruje i obnavlja.

ŠTO DERMALOGICA MICELARNU TEHNOLOGIJU ČINI POSEBNOM?

Klasične micelarne otopine koriste snažne surfaktante - agresivna površinska otapala koja brzo uklanjaju šminku i čestice prljavštine. No, uništavaju pritom i gradivne lipide, čime se narušava barijera i zdravlje kože. Zahvaljujući surfaktantima biljnog podrijetla Micellar Prebiotic PreCleanse kožu čisti temeljito i nježno, bez dehidracije i neugodnog zatezanja.

Slika2.jpg

KOME JE NAMIJENJEN I KAKO SE KORISTI MICELLAR PREBIOTIC PRECLEANSE?

Novi Dermalogica čistač odgovara svima, a posebno će ga voljeti osobe s osjetljivom i senzibiliziranom kožom. Lagano se umasira na suho lice kako bi se otopila šminka i nečistoća. Vlažnim rukama nastavite masirati dok se ne pretvori u mliječnu emulziju. Nakon umivanja toplom vodom spremni ste za drugi korak čišćenja.

1x1 Micellar Prebiotic Precleanse - Model 3.jpg

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški