Dostava

Dostava

Proizvode dostavlja Hrvatska pošta, DPD ili Tisak dostavna služba te je raspoloživa na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske. Za područje Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dostava se vrši putem lokalnih dostavnih službi.

Cijena dostave ne obračunava se prema težini paketa i naplaćuje se u paušalnome iznosu od 25,00 kn s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe preko 500,00 kn s PDV-om dostava je besplatna (vrijedi samo za područje RH). Za narudžbe van teritorija RH, sustav obračunava cijenu dostave prije naplate proizvoda.

Rok isporuke je od tri do deset radnih dana od primitka uplate Kupca.

Rok dostave počinje od trenutka kad Prodavatelj zaprimi uplatu na žiro ili devizni račun ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote, nedjelje i državni blagdani i praznici ne računaju se u rok dostave.

Ukoliko se Kupac ne zatekna na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, poštar u sandučiću ili kod odraslog člana kućanstva ostavlja pisanu obavijest s kojom Kupac preuzima paket u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu. Naručeni proizvod zapakiran je na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka tijekom dostave, te ako kupac nakon 30 dana od izvršenja plaćanja za narudžbu ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj ima pravo zaračunati dostavu. Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.

Za više informacija o dostavi ili statusu pošiljke Kupac može dobiti informacije  na tel: 00 385 1 3773 442 ili putem e-mail adrese: info@dermacare.hr