Dermacare fotografija

DermaCare tretmani

2021-ProCalm-SocialPosts-1x1_0005_DERM_Pro_Services_213382copy.jpg

PROCALM 60

Tretman namijenjen osjetljivoj koži – djeluje na probleme poput ekcema, rozacee, psorijaze, crvenila i suhoće. Tijekom postupka koriste se ciljani Dermalogica proizvodi čija se učinkovitost poboljšava kozmetičkim uređajima. Cilj tretmana je umiriti i osnažiti kožu, ublažiti crvenilo i eliminirati stres.

SAZNAJTE VIŠE

Dermalogica Medi Spa Image 5 + Dr with Model opy.jpg

PROMICRONEEDLING

Klinički testiran tretman 'po mjeri' pruža vrhunske rezultate u borbi protiv hiperpigmentacije, bora i proširenih pora. Jedinstvena kombinacija inovativnih tehnika i aktivnih sastojaka osigurava koži blistavost, smanjuje hiperpigmentacije, briše bore, pročišćava kožu i smanjuje pore.

SAZNAJTE VIŠE

probright slika.jpg

PROBRIGHT TRETMAN

Nakon ovog visokointenzivnog tretmana vaš će ten biti svijetliji i ujednačeniji - bez hiperpigmentacija i tamnih mrlja. U tri koraka moćni aktivni sastojci vitamin C, niacinamid i heksilrezorcinol apsorbiraju se u kožu i smanjuju neravnomjernu pigmentaciju kože.

SAZNAJTE VIŠE

Proclear TRETMANI.jpg

PROCLEAR

Personalizirani tretman koji čisti kožu, rješava začepljenost pora, te učinkovito uklanja akne i mitesere zahvaljujući tehnikama i aktivnim tvarima profesionalnih proizvoda. Nisu sve akne iste, pa ih ne može jedan unificirani tretman riješiti. Terapeut analizira stanje kože, procjenjuje uzroke nastanka akni i kreira tretman prilagođen samo vašoj koži.

SAZNAJTE VIŠE

Profirm and neck TRETMANI.jpg

PROFIRM & NECK

Nakon jedinstvenog 2-u-1 tretmana koji obuhvaća lice i vrat koža postaje glatka, zategnuta i vidljivo boljeg tonusa. Tonizirajuća dubinska masaža lica i vrata u kombinaciji s profesionalnim i djelotvornim proizvodima obnavlja teksturu kože.

SAZNAJTE VIŠE

Probright TRETMANI.jpg

PROPOWER PEEL

Kroz personaliziranu kombinaciju triju kiselina, a ovisno o stanju vaše kože, ovaj jedinstveni tretman osigurat će koži dubinski piling i potpunu regeneraciju kože. Zahvaljujući kombinaciji kiselina najmoćniji kemijski piling s najbrže vidljivim rezultatima idealan je za kožu s finim linijama i borama, koži s neujednačenim tenom i hiperpigmentacijom, te koži s aknama.

SAZNAJTE VIŠE

Proskin TRETMANI.jpg

PROSKIN

Nakon ovog personaliziranog tretmana vaša će koža neviđeno zablistati. Tehnike koje se koriste mogu uključivati upotrebu naprednih uređaja kao što je eksfolijacija Hydra Beauty dermoabrazijom, terapiju LED svjetlima i preparate koji daju profesionalne rezultate.

SAZNAJTE VIŠE