CompressJPEG.Online_1_200kb_2699.jpg

DermaCare centar Rijeka

Adamićeva ulica 30, 51000 , Rijeka

+385 99 818 5667

rijeka@dermacare.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom: 08:00-20:00

Subota: 08:00-15:00

Tretmani dostupni u centru

Upoznajte tim

Dermalogica 20.jpg

ALISA BERTOVIĆ KRMAR

Ime mi je Alisa i velika sam zaljubljenica u kozmetiku, posebice skincare. Zato mi je bio pravi izazov pridružiti se riječkom DermaCare timu i raditi s brendovima koji 'paze' na zdravlje kože. Veseli me što Riječani sada mogu na licu mjesta provjeriti odgovara li neki proizvod njihovoj koži i što im svojim višegodišnjim iskustvom u beauty industriji u tome mogu pomoći.

Opuštam se uz dobru knjigu ili film; šetnje uz more s obitelji i kavice s najboljim prijateljicama također mi pune baterije.

Vidimo se u Adamićevoj 30!

Dermalogica 21.jpg

JELENA BELLOLAN

Moje ime je Jelena i po struci sam profesorica povijesti i likovne umjetnosti. S kozmetikom sam se upoznala još tijekom studija i sada joj se s veseljem vraćam. Kao svaka profesorica, volim prenositi znanja i vještine. Osobito me raduje individualni pristup klijentima i činjenica da mnogima mogu pomoći da nađu put do najboljeg rješenja za svoju kožu. Meni osobno najveće je otkriće Dermalogica piling u prahu Daily Milkfoliant od kojeg mi je koža svilena, a bez SPF-a više ne izlazim ni do dućana.

Slobodno vrijeme najradije provodim u prirodi s kćerima, a neću odbiti ni dobar Fibrin strip ili omiljeno riječko Art kino.

S veseljem vas čekam u riječkom DermaCareu!

Dermalogica 18.jpg

SLOBODANKA DUBAIĆ

Ja sam Boba. U privatnom i profesionalnom životu oduvijek sam težila izvrsnosti, pogotovo na području estetike i njege lica.

Vizažistički posao doživljavam ne samo kao svoju struku već kao životni poziv. Nakon formalnog obrazovanja nastavila sam se educirati i usavršavati u ovom predivnom poslu gradeći uspješnu karijeru u hrvatskim i inozemnih kozmetičkim tvrtkama. Moj je životni moto širiti dobre vibracije pa sam stečena znanja i iskustvo odlučila podijeliti s drugima te sam dugi niz godina radila kao edukator.

Rad s kvalitetnim suradnicima te inovativnim i vrhunskim DermaCare asortimanom omogućio mi je ono što sam oduvijek htjela - uživati u svom poslu u svakom trenutku.

Za vizažisticu je najbolji osjećaj kad je klijentica zadovoljna. Zato se dok kreiram make-up trudim poslušati svaku želju i posvetiti se i najmanjem detalju. Samo to može voditi obostranom zadovoljstvu i širenju pozitivnih vibracija!

Dermalogica 15.jpg

MATEA RIDŽAL

Ime mi je Matea i kozmetičarka sam koja teži holističkom pristupu u njezi lica i tijela. Dok sam bila djevojčica, mamini kupaonski ormarići bili su puni blaga o kojemu sam sve željela znati. Poslije sam beauty novitete i trendove nastavila istraživati u časopisima...

Svoj pristup njezi opisala bih blagim i smirenim, jer je i mojoj osjetljivoj koži potreban ‘poseban tretman’. Kroz rad sam se educirala za medicinsku pedikuru, mikrodermoabraziju, microneedeling, radiofrekvenciju i vakuumske tretmane lica i tijela, maderoterapiju i aromaterapiju, elektrokoagulaciju kapilara, IPL i elektroepilaciju.

Najviše me privlače tretmani lica, pogotovo ‘aparatni’. Izazov su mi i masaže te upotreba eteričnih ulja i prirodnih sastojaka. U budućnosti planiram završiti majstorski ispit, produbiti znanje o kozmetici i kao Dermalogica edukator prenositi ga drugima.

Osim kozmetike, velika mi je strast priprema hrane pa većinu slobodnog vremena provodim u kuhinji.

Potražite me u DermaCare centru Rijeka!

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški