Dermacare fotografija

DermaCare centar CityCenterOneWest

Jankomir 33, 10 000, Zagreb

01/4819-148

ccw@dermacare.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom: 9:00-21:00

Subota i Nedjelja: 09:00-21:00

Upoznajte tim

Željka

DermaCare vizažistica

Željka Horvat

Ja sam Željka i po struci sam medicinski kozmetičar. Kad sam se pridružila DermaCare timu, počela je moja fascinacija Dermalogica i jane iredale proizvodima. Iako sam nakon mature otišla u London te dvije godine stjecala iskustvo u kozmetičkom salonu, ali i pohađala prvu od sedam make-up škola u kojima sam se educirala – sama sam se počela šminkati tek kad sam otkrila divote jane iredale pudera…

Na HRT-u sam 15 godina radila kao make-up masker, šminkala u Kazalištu Trešnja, bila angažirana na videospotovima, reklamama, serijama i filmovima domaće i strane produkcije. Istodobno, pratila sam trendove i nastavila se usavršavati, pa sam licencirani edukator za IPL, kavitaciju, RF, maderoterapiju i brazilsku maderoterapiju, aromaterapiju i ručnu limfnu drenažu.

Nije šala kad kažem da je moja kupaonica poput bolje opremljene parfumerije. S obitelji provodim svaki slobodan trenutak, a najsretnija sam kad zimi sa suprugom pobjegnem u Egipat roniti u Crvenom moru i grijati se na toplom pijesku.

Sve što sam naučila u svojoj karijeri rado ću podijeliti s vama u DermaCareu u zagrebačkom City Westu!

Vera

Vera Slišković

Ime mi je Vera i dio sam DermaCare tima nešto više od godine dana. Tijekom 30-godišnje karijere radila sam s gotovo svim selektivnim kozmetičkim brendovima na hrvatskom tržištu, pa s pravom mogu kazati da znam prepoznati potrebe svake kože. I pronaći prikladan proizvod za svakoga.

S punom pažnjom posvetit ću se klijentici, saslušati izazove i probleme s kojima se susreće, možda postaviti koje potpitanje – sve kako bismo odabrale personaliziranu njegu koja će lice učiniti privlačnijim, svježijim, blistavijim, a osobu zadovoljnijom.

Kad nisam u DermaCareu, vrijeme provodim sa svojom djecom, putujući, planinareći i aranžirajući cvijeće. Da, cvjetne kreacije koje možete vidjeti u našoj trgovini mojih su ruku djelo. Svoj posao iskreno volim i sretna sam što se njime bavim jer mi omogućuje izrazitu kreativnost.

Potražite me u DermaCare centru u zagrebačkom City Westu i uvjerite se sami!

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Nužni

Za postavke

Statistički

Marketinški