Spas za kožu sklonu crvenilu – Redness Relief Essence

Pronaći odgovarajuću njegu za kožu sklonu crvenilu može biti vrlo teško. Ovog neugodnog stanja nije pošteđen niti jedan tip kože – od suhe do masne – a uzrokuje ga cijeli niz faktora, od genetike do vanjskih okidača kao što su stres, prehrana, sastojci kozmetičkih preparata, alergije, onečišćenje. Uz toliko mogućih uzročnika, koji se katkad i preklapaju, utvrditi pravi razlog osjetljivosti ponekad je nemoguća misija.

Redness Relief Essence iz Dermalogice novi je moćni način tretiranja crvenila koje se povezuje s osjetljivošću – bez rizika od dodatne iritacije kože. Lagana poput tonika, ali istovremeno koncentrirana kao serum, ova osvježavajuća formula naočigled smanjuje crvenilo kože i potiče obnovu prirodne zaštitne barijere.

Ključni sastojci i dobrobiti:

Redness Relief Essence smanjuje crvenilo; pojačava hidrataciju, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože; smiruje nadražaj, olakšava nelagodu te uravnotežuje mikrobiom.

  • Dikalijev glicirizat (Licorice Root) iz korijena sladića ublažava iritaciju
  • Propanediol i piperonil glukozid smanjuju crvenilo
  • Prirodni antioksidans iz zobi avenantramid i beta glukan, zajedno s vitaminom E, olakšavaju i ublažavaju nadražaj, crvenilo i nelagodu
  • Ekstrakt kadulje potiče obnovu zaštitne lipidne barijere
  • Sok aloe vere hidratizira kožu i ublažava suhoćom izazvanu iritaciju

Način upotrebe: Dobro promućkati, istisnuti malu količinu na dlan te nakon čišćenja proizvod nježno utapkati u kožu. Koristiti dvaput na dan za kontinuirano olakšanje.

UltraCalming linija: Redness Relief Essence dio je UltraCalming linije koja olakšava i najneugodnije simptome osjetljivosti, od crvenila i dehidracije do nelagode, žarenja i narušene barijere. Ovaj proizvod pomaže vam da ublažite osjetljivost i spriječite burne reakcije obnavljajući zaštitnu barijeru.

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

Njega kože zimi: Kako pomoći suhoj koži?

NJEGA LICA

Beskompromisni u borbi s aknama i nepravilnostima tena