Skin Care Ultimate + poklon PurePressed Blush Awake rumenilo

Kad je nahranjena iznutra – koža “cvjeta”

Želite li kožu počastiti najboljim od najboljeg, poslužite joj ove moćne suplemente! Kombinacija biljnih hranjivih tvari, esencijalnih masnih kiselina i antioksidativnih vitamina u kapsulama Skin Care Ultimate u samo četiri tjedna preporodit će je i pripremiti za susret sa suncem.

Uz kupnju Skin Care Ultimatea do 16. 6. 2020. darujemo još jedan skincare proizvod koji zaslužuje mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici: mineralno rumenilo jane iredale PurePressed Awake – za glow efekt izvana. Vrijednost poklona je 227 kuna.

Prije izlaganja suncu kožu treba osnažiti iznutra kako bi se obranila od svega što izaziva oštećenja i ubrzava starenje. Skin Care Ultimate, naš nagrađivani suplement za mladolikost i zdravlje kože, sadržava 18 visokovrijednih nutrijenata u praktičnim pakiranjima od pet kapsula.
Kombinacija omega 3 i omega 6 masnih kiselina, nekoliko vitamina te sedam antioksidansa, uz dodatak koenzima Q10 te biotina i astaksantina, ima golem terapijski potencijal – od suzbijanja upalnih procesa i posvjetljivanja hiperpigmentacija do obnove zaštitne barijere i poticanja svima poželjne prirodne blistavosti.

Nježna briga o ljepoti
Dodaci prehrani Advanced Nutrition Programme, inspirirani prirodom i lišeni dodataka poput umjetnih bojila i aroma te mlijeka, kvasca i glutena, mnogima su omiljeni upravo zbog zdravih, visokopročišćenih i bioraspoloživih sastojaka, koji se prenose do svake stanice. Stoga je i preobrazba tena tako brza i zadivljujuća. Nježni su i blagotvorni za svaki tip kože, pogotovo za suhu i osjetljivu te zrelu kožu sklonu aknama.

 

 

Odgovori