Sjaj blagdana i čarolija makeupa

Najveće zvijezde jane iredale mineralnog makeupa raskošno su zasjale u
blagdanskim pakiranjima.
Poklonite dozu radosti i blještavila dragim ljudima i sebi, zakoračite u
jane iredale svemir…

 

ILLUMINATING LIGHTS FACE PALETTE / DEKADENTNI SJAj – NA KAPCIMA, OBRAZIMA, USNAMA
Dva koraljno ružičasta rumenila, biserni i zlatni highlighter, bronzer za prirodan izgled, puder za finiširanje okupan srebrnim česticama… Ekskluzivna paleta sa šest luminoznih, bogatih nijansi koje se jednostavno nadograđuju, podignut će raspoloženje i svaki blagdanski look. Prava ženska magija u kutijici.

STARRY EYES MASCARA SET / SET ZA ODVAŽAN POGLED
Moćni dvojac – full size maskara i regenerator za trepavice u blagdanskom ruhu.
Raskošan volumen, lijepo razdvojene trepavice, sjajne njegujuće performanse… Ukras koji bi svatko poželio ispod bora – i na vlastitom licu.

12 DAYS OF CELESTIAL SKIN CARE COLLECTION / BLAGDANSKE KOZMETIČKE LADICE SAMO VAŠE
Poklonice vrhunskog mineralnog makeupa oduševit će poklon-kutija elegantna dizajna s top proizvodima jane iredale u punoj veličini i preslatkim putnim pakiranjima. 12 odabranih komada, svaki u svom pretincu, nepogrešiv je blagdanski dar za beauty entuzijastice i one koje će takvima postati.

LIP KITS SHIMMER & DAZZLE / BEAUTY BOMBON
Kremaste teksture čistih boja – PlayOn ruževi u olovci visoko su na listi blagdanskih želja. Šiljasti vrh omogućuje preciznost pri nanošenju, dok formula s biljnim uljima glatko klizi usnama, pa je i njega zajamčena. U prigodnim izdanjima (za nježniji i dramatičniji izgled) nalaze se po dva ruža i pripadajuće jumbo šiljilo.

 

 

 

Odgovori