revolucionarni suplementi za ljepotu

Advanced Nutrition Programme britanski je proizvođač vitamina i dodataka prehrani namijenjenih očuvanju ljepote i zdravlja kože. Koncept brenda bazira se na hranjenju kože iznutra kako bi joj se osigurala anti-age zaštita i sačuvalo njeno opće zdravlje.

Filozofija Advanced Nutrition Programmea je izgradnja zdravih stanica iznutra i postizanje zavidnih rezultata uravnoteženom prehranom i suplementacijom.

Advanced Nutrition Programme je bitna karika koja osigurava zdravu podlogu za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka s izuzetnim sastojcima.

Suplementi kao “polica osiguranja”

Suplementi, i ne samo oni za kožu, djeluju kao “polica osiguranja” za sve minerale i vitamine koji su nam potrebni u dnevoj prehrani. Advanced Nutrition Programme odabire oblike suplemenata koji imaju visoku apsorpciju i iskoristivost te se dugo zadržavaju u stanicama.

Velika pozornost posvećuje se čistoći sastojaka. ANP omega-3 riblje ulje, primjerice, temeljito je ispitano na PCB (poliklorirane bifenile) i druge štetne supstancije – na tržištu trenutačno nema čistijeg ulja!

Ovaj princip primjenjuje se u stvaranju svih proizvoda: inovativne formule potkrijepljene su znanstvenim istraživanjima svih aktivnih sastojka i njihovih najučinkovitijih doza za kožu.

Advanced Nutrition Programme više je od suplemenata: to je cjeloviti pristup koji uključuje nutricionističko savjetovanje i sugerira promjene životnih navika radi poboljšanja općeg zdravlja i vitalnosti.

Nutricionistica Lorraine Perretta, stručna savjetnica u ANP-u, kaže: “Proizvodi za njegu kože jednostavno bolje djeluju na dobro njegovanom tijelu. Uravnoteženom prehranom utječemo na opće zdravlje i izgled kože, ali i povećavamo učinak profesionalnih tretmana i kozmetičkih pripravaka s vrijednim sastojcima. Lijepa koža zrcalo je zdravih navika.”

Advanced Nutrition Programme dostupan je u DermaCare trgovinama,  odabranim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i partnerskim kozmetičkim salonima te putem webshopa.

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

dvostrukim čišćenjem do blistave kože

MAKE UP

i vaš pribor treba redovitu njegu