Advanced Nutrition Programme, revolucionarni suplementi za ljepotu

Za ljepotu koja uistinu dolazi iznutra

Advanced Nutrition Programme britanski je proizvođač vitamina i dodataka prehrani namijenjenih očuvanju ljepote i zdravlja kože. Koncept ovog brenda bazira se na hranjenju kože iznutra kako bi joj se osigurala anti-age zaštita i sačuvalo njeno opće zdravlje.

Filozofija Advanced Nutrition Programmea je izgradnja zdravih stanica iznutra i postizanje zavidnih rezultata uravnoteženom prehranom i suplementacijom. Advanced Nutrition Programme je bitna karika koja osigurava zdravu podlogu za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka s izuzetnim sastojcima.

Suplementi inovativnih formula kao “polica osiguranja” zdravoj koži i njezinoj dobrobiti

Suplementi, i ne samo oni za kožu, djeluju kao “polica osiguranja” za sve minerale i vitamine koji su nam neophodno potrebni u dnevnoj prehrani. Advanced Nutrition Programme odabire oblike suplemenata koji imaju visoku apsorpciju i iskoristivost te se dugo zadržavaju u stanicama.

Velika pozornost posvećuje se čistoći sastojaka. ANP omega-3 riblje ulje, primjerice, temeljito je ispitano na PCB (poliklorirane bifenile) i druge štetne supstancije i na tržištu trenutačno nema čistijeg ulja!

Ovaj princip primjenjuje se u stvaranju svih proizvoda. Inovativne formule potkrijepljene su znanstvenim istraživanjima svih aktivnih sastojka i njihovih najučinkovitijih doza za kožu.

Advanced Nutrition Programme više je od suplemenata. Cjeloviti pristup uključuje nutricionističko savjetovanje i sugerira promjene životnih navika radi poboljšanja općeg zdravlja i vitalnosti.

Nutricionistica Lorraine Perretta, stručna savjetnica u ANP-u, kaže: “Proizvodi za njegu kože jednostavno bolje djeluju na dobro njegovanom tijelu. Uravnoteženom prehranom utječemo na opće zdravlje i izgled kože, ali i povećavamo učinak profesionalnih tretmana i kozmetičkih pripravaka s vrijednim sastojcima. Lijepa koža zrcalo je zdravih navika.”

Osim za vašu kožu, Advanced Nutrition Programme proizvodi dobri su i za okoliš, jer ovaj ekološki iznimno osviješten brend posebnu pažnju posvećuje ambalaži u potpunosti izrađenoj od recikliranih materijala.

Advanced Nutrition Programme dostupan je u DermaCare centrima,  odabranim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i partnerskim kozmetičkim salonima te putem webshopa.

 

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

Koji su antioksidansi ključni za zdravlje kože?

NJEGA LICA

Kako njegovati kožu kad provodimo sve više vremena u zatvorenim prostorima