Kozmetološki Oscar za Dermalogica retinolsku revoluciju koja prkosi gravitaciji

Krema koja pomiče granice u anti-age njezi – dobitnik “kozmetološkog Oscara” ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2019.

Od otkrića retinola anti-age tržište postalo je tržište vidljivih pomaka u borbi protiv bora. Retinol je čisti vitamin A koji potiče sintezu kolagena i ubrzava obnovu stanica. Njegovu snagu u Dermalogicinoj formuli Overnight Retinol Repair 1% prepoznali su i renomirani hrvatski dermatolozi dodijelivši mu čak dvije titule: najbolja anti-age njega za 50-e i 60-e i najbolji proizvod s retinolom

Dermalogica Overnight Retinol Repair 1% na kozmetološkom Oscaru 2019. dobio je dvije titule: kao najbolja anti-age njega za 50-e i 60-e, te kao najbolji proizvod s retinolom

Klinička snaga, maksimalna prilagodljivost

Učinkovitost svoje formule Dermalogica Overnight Retinol Repair 1% temelji na čistom mikroinkapsuliranom retinolu, peptidima, stabiliziranom vitaminu C te bioenergiziranom kompleksu bakra i aminokiselina. Suvremena tehnologija inkapsulacije omogućava prodor čistog retinola u dublje slojeve dermisa uz maksimalnu toleranciju kože na aktivnu tvar.  Moćni peptidi potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena. Bioenergizirani kompleks bakra i aminokiselina smanjuje, pak, vidljivost bora i u kratkom vremenu učvršćuje kožu. Ublažavanju i prevenciji znakova starenja pridonose i ceramidi te polisaharidi iz biljnih izvora. Na kraju, lavanda i korijen sladića umirit će kožu.

Retinol je izrazito aktivna supstancija koja u procesu prilagodbe može izazvati nuspojave poput crvenila, ljuštenja, zatezanja, svrbeži. Zato s njime valja biti oprezan te ga koristiti samo navečer. Isprva se koristi u odgovarajućem omjeru s pripadajućom Buffer kremom (1:3), a kad se koža navikne s preporučenom Dermalogica kremom ili prije nje. Nakon retinolskog tretmana, u dnevnoj njezi obvezan je visoki zaštitni faktor. Naime, UVA zrake (zbog fotoosjetljivosti vitamina A) mogu prouzročiti neželjenu hiperpigmentaciju.

Upravo radi sigurnosti klijenata Overnight Retinol Repair 1% prodaje se isključivo uz preporuku dermatologa te certificiranih Dermalogica terapeuta.

Odgovori