PTx Sports – revolucionarni proizvod koji ublažava mišićnu napetost u samo 5 minuta!

Brz, siguran i učinkovit serum za bezbrižno bavljenje fizičkom aktivnošću

Dolaskom proljeća i lijepih sunčanih dana raste naša želja i volja (a nerijetko i potreba!) za fizičkom aktivnošću. Osim što želimo aktivno provoditi vrijeme na otvorenom, često je bavljenje nekom aktivnošću ili sportom potaknuto i željom za dobrim izgledom. No, nakon neaktivnog zimskog perioda, nagla fizička aktivnost može izazvati i neugodnu mišićnu napetost. Kako biste bili spremni i za ovakav scenarij, predstavljamo vam svjetsku inovaciju koja je od ožujka dostupna i na hrvatskom tržištu – Dermaheal PTx Sports, serum za ublažavanje mišićne napetosti.

PTx Sports roll on sadrži prvi peptid botulinskog lanca tipa C s transdermalnim prijenosom. Ovaj brzodjelujući peptid inhibira neurotransmitere te opušta mišiće i smanjuje njihovu napetost. Poput botulinskog toksina tipa A, PTx ima brojne namjene i pruža izvrsne rezultate u tretiranju bora i akni, proširenih pora i sebuma, hiperhidroze, atopijskog dermatitisa te mišićne napetosti, s jednom velikom i značajnom razlikom – nije ga potrebno ubrizgavati, već se nanosi topikalno na kožu i djeluje transdermalno.

Dermaheal PTx Sports – serum za brzo, sigurno i učinkovito ublažavanje mišićne napetosti

PTx Sports prodirući kroz staničnu membranu ublažava kroničnu i akutnu napetost mišića u samo pet minuta nakon primjene! Brzo, učinkovito i sigurno protuupalno djelovanje PTx Sportsa ne izaziva ovisnost i nema štetnih nuspojava. Proizvod je prije upotrebe potrebno promućkati pa nanijeti na ciljano područje te nježno umasirati. Postupak se može ponoviti 2-3 puta dnevno, odnosno prema potrebi. Inovativna formula bez mirisa dolazi u praktičnom roll on pakiranju (40 ml) zahvaljujući kojem se lako nanosi te se brzo upija, bez ljepljivog traga.

Počinjete li ovih dana intenzivno vježbati, boravite li više u prirodi i općenito ste fizički aktivniji, u svoju torbu ubacite i PTx Sports kako biste bili spremni za suočavanje sa svakim izazovom!

KLJUČNE DOBROBITI:
Ublažavanje akutne i kronične mišićne napetosti
Superiornost PTx peptida
Transdermalna primjena
Jednostavnost upotrebe
Praktično pakiranje

 

Naslovna fotografija: Kalen Emsley / Unsplash

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

Fotoprotekcija: na suncu pametno

NJEGA LICA

Nevidljiva zaštita od sunca: mineralni filteri za zaštitu i njegu koja se upija poput najluksuznijeg fluida