Prisma Protect SPF 30 – sunce u tvojoj kozmetičkoj torbici

Dragi klijenti,

S obzirom na iskazan velik interes za ovom akcijom odlučili smo je ponovno aktivirati.

Sunčeve zrake na balkonu, za kratkih šetnji ili odlaska do obližnje trgovine možda nisu intenzivne, ali traže odgovarajuću zaštitu – kakvu pruža Dermalogica Prisma Protect SPF 30. Usto, ova dnevna krema ima golem hidratacijski potencijal te koži daje blistavost, koje se ne želimo odreći ni u strogoj izolaciji. A i zašto bismo!


Prisma Protect SPF 30 može biti vaša – uz potrošenih 1200 kuna na našem webshopu na dar dobivate ovu pametnu all in one kremu za dnevnu njegu čija je vrijednost 490 kn. Akcija traje do 17. svibnja


 

Izolacija i dehidracija
Ovih se dana svi suočavamo s dehidracijom. Posljedica je to fizičke i emocionalne izolacije u kojoj, htjeli ili ne, kortizol djeluje razorno.
Kad posežemo za preparatima za njegu, uglavnom razmišljamo o hijaluronskoj kiselini koja je „spužva“ za vodu u dermisu, zaboravljajući da u ovakvim stanjima stradava ponajprije epidermis i njegova barijerna funkcija. Remeti se prirodni faktor vlažnosti kože.

Snažan prirodni ovlaživač
Jedan od aduta Dermalogicine dnevne kreme Prisma Protect SPF 30 je saharid izomerat. Taj dragocjeni biljni derivat pravi je magnet za vlagu iz okoliša – hidrofilna tvar koja veže vodu u vanjskom sloju pružajući koži dugotrajnu hidrataciju, svježinu i mekoću. Sjajno je i što je postojan pri umivanju, čime se dodatno čuva integritet kože.
Prisma Protect ubraja se u novu generaciju multifunkcionalnih dnevnih krema velikog antioksidativnog kapaciteta, s UV zaštitom širokog spektra i pametnom dron-tehnologijom. Koristeći se energijom svjetla, aktivne tvari „navodi“ prema željenim stanicama, čime se potiče stvaranje hijalurona i kolagena te, naposljetku, iznimna blistavost tena. A baš nam ona ovih dana itekako nedostaje.
Više o kremi Prisma Protect SPF 30 i njenim blagotvornim učincima saznajte ovdje.

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

na suncu pametno

NJEGA LICA

Prisma Protect SPF30 – svjetlost pretočena u blistavost