Otključajte mladolikost kože uzimanjem ključnih suplemenata

Skin Moisture Lock i Skin Collagen Support za lijepu i mladoliku kožu

Advanced Nutrition Programme predstavlja novi premium suplement za kožu Skin Moisture Lock – jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i ceramida. Hijaluronska kiselina jedan je od najdragocjenijih sastojaka kože. Veže vlagu u dubljim slojevima kože, smanjuje plitke i duboke bore te zaglađuje njezinu površinu. Ceramidi pak sprječavaju gubitak vlage i jačaju zaštitnu barijeru. Upravo to nudi formula novog suplementa Skin Moisture Lock britanskog brenda Advanced Nutrition Programme.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji Skin Moisture Lock spojio je oblike koji se inače ne mogu lako kombinirati: molekule koje vole ulje (ceramide) i molekulu koja voli vodu (hijaluronsku kiselinu). I sve to u mekanom gelu. Rezultat je jedinstveni all-in-one dodatak prehrani koji čuva svježinu kože, zadržava vlagu i čini ten punijim i glađim.

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar u dermalnom sloju kože koja popunjava međustanični prostor. Pripada skupini glikozaminoglikana (GAG), dugih molekula koje imaju veliku moć zadržavanja vode. Hijaluronska kiselina čini dio izvanstaničog matriksa koji popunjava praznine između kolagenskih i elastinskih vlakana te ima važnu strukturnu funkciju: održava punoću i čvrstoću dermisa. Biološkim starenjem i utjecajem okolišnih čimbenika hijaluronska se kiselina “troši”“ te postaje glavnim krivcem za pojavu bora i smanjenje volumena kože.

Što su ceramidi?

Ceramidi su prirodni lipidi, ponajviše zastupljeni u epidermisu, odnosno rožnatom sloju (stratum corneum). Važni su za očuvanje zdravlja kože jer sprječavaju gubitak vlage i istodobno je štite od bakterija, toksina i prljavštine. Vanjski i unutarnji čimbenici poput starenja, onečišćenja, loših prehrambenih navika, izloženosti kemikalijama, čak i promjene godišnjih doba, mogu utjecati na gubitak ceramida. Posljedica je manjak vlage u koži, koja postaje suha, stanjena, gruba i naborana.

Skin Moisture Lock proizvod je koji savršeno kombinira hijaluronsku kiselinu i ceramide, pa je proizvod namijenjen zreloj i stanjenoj koži, suhim tipovima kože, osjetljivoj koži sklonoj perutanju, ali i koži izloženoj okolišnim toksinima. Pilot suradnja pokazala je kako Skin Moisture Lock povećava hidrataciju za 64%, smanjuje dubinu bora za 28%, poboljšava strukturu kože i glatkoću kože za 20%.

Ključne dobrobiti Skin Moisture Lock-a jesu:
Smanjuje bore*, zaglađuje kožu, vraća joj mladenačku punoću
Hidratizira* beživotnu kožu bez sjaja
Obnavlja suhu i dehidriranu kožu iznutra
Zadržava vlagu*
Podmazuje stanice kože

Uz Skin Moisture Lock, ključne suplemente za mladolikost kože potražite i u Skin Collagen Supportu. Svjedoci smo kako slavne osobe i društvene mreže mogu u kratkom vremenu probuditi naš apetit za pripravcima s kolagenom i navesti nas da taj sastojak postane neizostavan u našim jutarnjim smoothiejima i bulletproof kavi. Inovativna formula novog Skin Collagen Supporta snagu crpi iz mješavine prirodnih sastojaka koji simultano grade kolagen, čuvaju njegovu strukturu i potiču sintezu. Na taj način Skin Collagen Support britanskog brenda Advanced Nutrition Programme postaje pionir estetske nutricije. Naime, prvi se put u tom suplementu objedinjuju sastojci koji dokazano izgrađuju i štite kolagen s inovativnim komponentama.

Skin Collagen Support – potpora koži bez premca

Nutricionistica Lorraine Perretta, glavna savjetnica brenda, otkriva kojim su se kriterijem vodili pri stvaranju novog proizvoda: “Usredotočili smo se na supstancije čiji je učinak potvrđen u više od stotinu kliničkih studija. Formula Skin Collagen Supporta domišljata je fuzija cinka, MSM-a, ekstrakta koštica grožđa, vitamina C i koncentrata dinje koji obiluje superoksid dizmutazom (SOD)  – iznimno snažnim antioksidansom.”

Pomno odabrani sastojci djeluju sinergijski: inteligentne kapsule simultano grade, aktiviraju i štite kolagen i elastin, osnovne gradivne elemente kože. Primjeren je i veganima, što je u svijetu kolagenskih pripravaka rijetkost. Vitamin C esencijalan je za proizvodnju kolagena. Pomaže u stvaranju zavojitih kolagenskih vlakana i time ih učvršćuje. MSM je izvor sumpora koji pridonosi izgradnji keratina, jednog od glavnih strukturnih elementa kože, kose i noktiju. Novija istraživanja pokazuju kako štiti kolagen od cross-linkingaEkstrakt sjemenki grožđa iz francuske pokrajine Champagne koncentrat je atioksidanasa koji priječi razgradnju kolagena. Koncentrat dinje bogat je moćnim antioksidansom SOD čija se razina u organizmu s godinama smanjuje. Studije su potvrdile da je nužan za očuvanje kolagenskih vlakana koja propadaju zbog utjecaja slobodnih radikala.

Nakon tromjesečnog testiranja Skin Collagen Supporta 85% korisnika potvrdilo je povećanje elastičnosti kože oko očiju te smanjenje bora. To je osobito važno zato što se na ovom delikatnom području najprije uočavaju znakovi starenja.

 

Advanced Nutrition Programme linija je proizvoda koji ne sadrže gluten, mliječne dodatke, kvasce te umjetna bojila i arome. Pridonosi i očuvanju okoliša time što je plastiku za jednokratnu uporabu u potpunosti zamijenio ekološkim papirnatim pakiranjima iscrtanim biljnom tintom. Sastojci su pomno ispitani i trostruko testirani, u skladu s najvišim standardima kvalitete i čistoće.

 

 

 

Odgovori