Posvjetljujući piling za kožu s aknama – Clear Start Breakout FlashFoliant

Clear Start Breakout FlashFoliant

 

Pripadnici generacije Z žive ubrzano pa stoga traže i proizvode koji će im maksimalno pojednostaviti i olakšati dnevnu rutinu njege. Naravno da žele blistavu kožu bez akni i prekomjernog sjaja, no nemaju strpljenja provoditi sate pred zrcalom kako bi doveli u red svoj problematičan ten. Trebaju multitasking proizvode s kojima će koža u trenu “prodisati”” i zabljesnuti. Ovdje na scenu stupa Clear Start Breakout FlashFoliant!

Savršena formula za nesavršen ten

Dermalogicin Breakout FlashFoliant novi je piling iz Clear Start linije koja je posebno kreirana za problematičnu mladenačku kožu. Ovaj kemijski piling sadrži AHA i BHA kiseline koje uklanjaju odumrle stanice, odčepljuju pore i na kožu djeluju umirujuće. Formuliran bez umjetnih mirisa i boja, objedinjuje najbolje od znanosti i prirode kako bi se s aknama izborio na što nježniji način. Pumpica u poklopcu bočice daje mu jedinstven pjenasti oblik.

I šlag na kraju – FlashFoliant samo nanesete na lice i mirni ste, ne morate ga ispirati. Dovoljno jednostavno za Z-genovce!

Pročišćava i posvjetljuje

  • Pjenasti piling za čist i blistav ten, bez prištića i akni
  • Salicilna kiselina (0,5%), beta-hidroksilna kiselina (BHA) ekstrahirana iz kore vrbe, ublažava akne i suzbija njihovu pojavu
  • Ekstrakt kore tangerine oživljava sivkasti, prištićima i aknama osut ten, dok ekstrakt grožđa, bogat izvor alfa-hidroksilnih kiselina (AHA), uklanja mrtve stanice i daje prirodni glow efekt
  • Veganski proizvod bez glutena, stvoren bez okrutnosti prema životinjama

Kako se koristi?

Preokrenite bočicu i istisnite pjenu. Jednom dnevno nanesite na očišćeno lice i vrat. Ostavite da se upije, nemojte ispirati.

 

 

 

 

 

Odgovori