Za zaglađenu i obnovljenu kožu u jednom potezu – Hydro Masque Exfoliant

Dvama problematičnim stanjima kože, sivilu i dehidriranosti, odlučan udarac zadaje Dermalogicin novitet Hydro Masque Exfoliant – bogata hidratantna maska s bambusovim zrncima

Kad koža izgleda umorno, priušti joj piling. Kad je bez vlage i zateže, nahrani je i napoji hidratantnim sastojcima. Kako bi pomirila ove dvije temeljne potrebe kože koje se često preklapaju, Dermalogica je lansirala Hydro Masque Exfoliant: bogatu multiaktivnu formulu za eksfolijaciju i dugotrajnu hidrataciju. Inovativna kombinacija pilinga i maske ostavlja kožu satenski glatkom i blistavo sjajnom te je lišava neugodnog osjećaja zatezanja. I sve to nakon samo 5 minuta stajanja na licu. Dermalogicin novitet uvelike skraćuje rutinu njege, a bambusovim sferama, koje se umasiravanjem stapaju s kožom, pruža jedinstveno taktilno iskustvo.

Što je Hydro Masque Exfoliant?

Hydro Masque Exfoliant je petominutna hidratantna maska s učinkom pilinga koja sadrži mineralima bogate bambusove sfere. Bambusove sfere aktiviraju se dodirom, nježno eksfoliraju kožu i pripremaju je za optimalno upijanje hidratantnih sastojaka. Dio Hydro Masque Exfoliant je i bijela drhtalica – gljiva koja može apsorbirati čak 450 puta više vlage od vlastite mase – i koja u ovoj bogatoj maski osigurava hidratacijski boost i antioksidativnu zaštitu. Hydro Masque Exfoliant obiluje i vitaminom D koji pospješuje upijanje aktivnih sastojaka i usporava starenje. Esteri iz jojobe i aminokiseline iz šećerne trske stvaraju zaštitni film na koži i sprječavaju transepidermalni gubitak vlage. Ekstrakt krastavca umiruje i zaglađuje. Ova sinergija omogućuje da se aktivni sastojci u potpunosti apsorbiraju i daju svoj maksimum.

Kako se koristi?

Masku u obilatom sloju nanesite na očišćeno lice i vrat pazeći da ne dospije u oči. Masirajte kružnim pokretima dok se kuglice ne stope s kožom. Ostavite 5 minuta. Isperite pa nanesite propisanu njegu.

Dobrobiti:

– Eksfolira bambusovim zrncima
– Hidratizira bijelom drhtalicom

 

 

Odgovori