Iskoristite prirodnu snagu vitamina C s BioLumin-C serumom

Bitnija je koncentracija vitamina C u koži nego u bočici

Koža trpi oštećenja iz dana u dan. Nepovoljni unutarnji i vanjski čimbenici mijenjaju njezinu strukturu i potiču ubrzano starenje, koje se očituje neujednačenim tenom, hiperpigmentacijom, pojavom dehidracijskih linija i bora te gubitkom elastičnosti. Koža se može boriti protiv tih procesa, ali treba pomoć. Najnovija istraživanja pokazala su da vitamin C može znatno ojačati obrambene mehanizme u koži i tako joj pomoći da se zaštiti od oksidativnog stresa. No postoji problem: mnogi aktualni proizvodi s vitaminom C sadrže nestabilne sastojke koji ne mogu doći na pravo mjesto kako bi osigurali učinkovitu zaštitu.

Stabilnost i bioraspoloživost: dvije ključne karakteristike vitamina C

Stabilnost. Vitamin C jedan je od najmoćnijih antioksidansa – pravi “stroj” za njegu kože. No mora biti stabilan u proizvodu da bi ostao aktivan! Tradicionalni oblici vitamina C, naime, lako oksidiraju izlaganjem zraku, svjetlosti, toplini ili vodi, što im znatno umanjuje učinkovitost.

Bioraspoloživost. Kako bi neutralizirao slobodne radikale, učvrstio i posvijetlio kožu, vitamin C mora dospjeti gdje je najpotrebnije – duboko u dermis. Ovo je svojstvo poznato kao bioraspoloživost i najveći je izazov u tretiranju kože vitaminom C.

Dermalogicin BioLumin-C serum je revolucionarna formula koja predstavlja novu paradigmu u učinkovitosti vitamina C. Zahvaljujući novim tehnologijama i otkrićima napokon možemo iskoristiti prirodnu snagu vitamina C i potaknuti kožu da iskoristi vlastiti obrambeni potencijal. Stoga je bitnija koncentracija vitamina u koži negoli u bočici!

BioLumin-C serum kombinira visokostabilne derivate vitamina C s naprednom biotehnologijom koja omogućuje da aktivne supstance dopru u stanice i zaustave kemijske reakcije koje potiču ubrzano starenje. BioLumin-C čini mnogo više od posvjetljivanja tena i brisanja bora. Koncentrirane uljne kapi penetriraju duboko u kožu, jačaju njezinu obrambenu funkciju, učvršćuju je, hidratiziraju, vraćaju blistavost – kao da je obasjavaju iznutra.

Aktivni sastojci i dobrobiti:

  • Askorbil metilsilanol pektinat sprečava oksidativni stres i ujednačava boju tože
  • Aminopropil askorbil fosfat jedan je od najstabilnijih oblika vitamina C koji pomaže učvrstiti kožu te ublažava fine linije i bore
  • Palmitoil tripeptid-5  potiče sintezu kolagena i smanjuje izražajnost dehidracijskih linija i bora
  • Mliječna kiselina potiče ljuštenje odumrlih stanica i apsorpciju aktivnih sastojaka pa je koža svjetlija i zaglađenija
  • Ekstrakt cvijeta japanskog bagrema bogat je izvor polifenola koji koži pružaju antioksidativnu zaštitu
  • Ulje chia sjemenki obiljem antioksidansa osigurava hidrataciju i jača dermalnu barijeru

 O Dermalogici:

Dermalogica® je označila prekretnicu u njezi kože ponudivši prva 1986. godine inovativne formule bez štetnih nadražujućih sastojaka kao što su denaturirani alkohol, lanolin, mineralno ulje, umjetne boje i mirise. Osnivačica brenda Jane Wurwand kreirala je liniju proizvoda za njegu lica i tijela kao potporu edukacijskom programu za profesionalce koji je osmislila za The International Dermal Institute – čija je također osnivačica. Zahvaljujući njezinoj originalnoj viziji Dermalogica se i nakon 32 godine spominje s poštovanjem te uživa status lidera među profesionalnim kozmetičarima.

Danas se Dermalogica® prodaje u više od 80 zemalja diljem svijeta u specijaliziranim kozmetičkim salonima i prodajnim centrima, ljekarnama (uvijek uz preporuku educiranih terapeuta), te u online trgovinama. Svi Dermalogica® proizvodi istražuju se i stvaraju u SAD-u, a sjedište tvrtke je u Carsonu u Los Angelesu. Za više informacija posjetite dermalogica.com i dermalogica.hr.

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

Namignite godinama koje dolaze s BioLumin-C Eye Serumom

NJEGA LICA

Multitasker i najbolji saveznik: Ulje za lice na nekoliko načina