Nova dimenzija hidratacije: reformulirana Skin Smoothing Cream

Poboljšana formula za snažniju i dugotrajniju hidrataciju

Skin Smoothing Cream ima svoje poklonice dulje od tri desetljeća. Sada je znanstveni tim Dermalogice odlučio promijeniti njenu formulu prilagodivši je novom dobu i sve zahtjevnijoj koži.

Hidratacija je temeljni postulat lijepe i zdrave kože, bez obzira na njezin tip. Osim što prirodnim putem gubi oko pola litre tekućine dnevno, vlagu našoj koži kradu brojni okolišni agresori te sve užurbaniji životni ritam. Sve to, naravno, vodi prijevremenom starenju. Nadahnut tim spoznajama, znanstveni tim Dermalogice reformulirao je svoju najpopularniju hidratantnu kremu dodavši joj novu dimenziju: još snažniju i dugotrajniju hidrataciju.

Moderna nasljednica Skin Smoothing Cream 2.0 sadrži patentiranu Active HydraMesh tehnologiju koja ravnotežu vlage u koži održava u dvije faze. Poput infuzije, kontinuirano je napaja vlagom čak 48 sati. S druge strane, mrežom biorazgradivih polimera kreira nevidljivu zaštitnu barijeru koja sprječava gubitak vlage i štetu od vanjskih utjecaja.

Skin Smoothing Cream 2.0 za još snažniju i dugotrajniju hidrataciju

Nove znanstvene spoznaje upućuju na to da su za ljepotu kože ključna tri faktora: pravilno balansirana hidratacija, snažna zaštitna barijera i optimalan mikrobiom. Ako je ijedan od tih elemenata u neravnoteži, zdravlje kože je ugroženo.

Reformulirana Skin Smoothing Cream zadržala je bitne adute svoje prethodnice: dragocjene aktivne sastojke iz prirodnih izvora. Antioksidansi iz sjemenki grožđa te vitamini C i E kožu štite od oksidativnog stresa. Ekstrakti krastavca i arnike umiruju i hidratiziraju kožu, dok je aloa vera dubinski vlaži, iscjeljuje i sprječava pojavu dehidracijskih linija.

Ugodna baršunasta tekstura brzo se upija te nema bojazni da će vaša nova smoothingica zamastiti lice ili upropastiti make-up. Upravo suprotno, bit će mu savršena prethodnica. Osobito to vrijedi za kožu koja je suha ili dehidrirana te pokazuje prijevremene znakove starenja.

Odgovori

Povezani članci

NJEGA LICA

dvostrukim čišćenjem do blistave kože