HIT sezone: Dipinto di blu

Make up trend za odvažne

Iako je najčešće upotrebljavana boja današnjice, plava je mnogim ženama istinski izazov kad je u pitanju make up. Boja mora i neba, boja koju neizbježno vežemo uz unutarnji mir, ali i boja koja uz crnu najbolje prolazi u poslovnim i elegantnim kombinacijama, plava je sveprisutna. Svake sezone dizajneri uranjaju u osvježavajući plavi spektar i donose nove prijedloge u kojima ova boja ima ključnu ulogu.

Ove sezone, plava se s odjeće preselila na lice dajući očima nevjerojatnu zavodljivost. Zamijenila je tamnosmeđe, sive i crne tonove koji ne komplimentiraju osunčanom tenu i ljetnim noćima. Mnoge se klijentice pribojavaju da će plavu teško uklopiti u svoj stil ili da će djelovati prenapadno, no baš ta mala koloristička intervencija donosi svjež i trendi izgled.

Da je tome uistinu tako uvjerite se i sami u sofisticiranom i nadasve modernom Jane Iredale make up looku koji smo osmislili za Mirtu.

MODERNO PLAVO

Liquid minerals mineralni tekući puder u nijansi Natural nanesen je kao podlogu na cijelom licu.
Amazing base mineralni puder u prahu u nijansi Amber poslužio je kao fiksator podloge i za postizanje baršunastog tena.
Pommisst spray mineralnim stabilizatorom poprskali smo cijelo lice kako bismo osigurali trajnost i neosjetljivost na vodu.
Mono sjenilima u nijansama Dawn i Rose gold osjenčali smo gornje kapke i time postigli dubinu pogleda. Nijansu Magic nanijeli smo na kist poprskan Pommisst sprejem te ga aplicirali duž donjeg kapka, od unutarnjeg kuta oka do donjeg vanjskog ruba očne kosti.


Liquid eyeliner tekući tuš za oči u nijansi Black/Brown izvrstan je za naglašavanje linije gornjih trepavica.
PureLash Lengthening maskara za produljivabje trepavica dala je završni pečat make upu na očima.
Sunbeam Quad Bronzer sjajnim kompletom za konturiranje osjenčali smo lice dajući trodimenzionalnost i naglašavajući blistavost istaknutih dijelova lica.
Olovkom za usne u nijansi Nude nježno smo obrubili usnice ne mijenjajući im prirodni oblik te ispunili pigmentom cijelu površinu usana.
PureGloss Lip gloss sjajilom za usne u nijansi Iced mocha koje smo nanijeli na sredinu gornje i donje usne stvorili smo dojam vlažnih i podatnih usnica.

Autor teksta: Marijana Gluić

Make up artist: Mirta Pejić

Odgovori

Povezani članci

MAKE UP

Kako sa što manje make up proizvoda kreirati besprijekoran izgled?

MAKE UP

Sofisticirani ljetni make-up inspiriran visokom modom